Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ben Stiller og Christine Taylor skiller seg etter 17 års ekteskap

Skuespillerparet skilles som venner.

SKILLES: Skuespillerparet Christine Taylor og Ben Stiller. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
SKILLES: Skuespillerparet Christine Taylor og Ben Stiller. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Skuespillerparet Ben Stiller (51) og kona Christine Taylor (45) skilles etter 17 års ekteskap. Paret møttes først under innspillingen av en pilot til TV-serien «Heat Vision and Jack» i 1999, før de giftet seg året etter.

Siden da har paret fått dattera Ella Olivia (15) og sønnen Quinlin Dempsey (12) sammen.

Paret har også opptrådt i publikumsfavorittet som «Dodgeball: A True Underdog Story», «Zoolander» og «Tropic Thunder» sammen. Nå er imidlertid ekteskapet over.

Skilles som venner

- Med stor respekt og kjærlighet for hverandre og de 18 åra vi tilbrakte sammen som et par, har vi bestemt oss for å separere oss. Vi vil prioritere å oppdra barna våre som dedikerte foreldre og nære venner.

- Vi ber mediene om å respektere privatlivet vårt på dette tidspunktet, skriver paret i en uttalelse, ifølge Reuters.

Taylor er mest kjent for sin rolle som tenåringsdattera Marcia Brady i «The Brady Bunch»-filmen fra 1995, mens Stiller har gjort stor kommersiell suksess med blant annet «Meet The Parents»-serien, der han spiller mot Robert De Niro.

Paret snakket med Entertainment Tonight, som først meldte om bruddet, under premieren på «Zoolander 2» i februar i fjor. De avslørte at de liker å jobbe sammen og hva som har gjort ekteskapet lykkelig.

- Å ha humoristisk sans er hemmeligheten til ekteskapet vårt. Humoristisk sans er det beste, sa Taylor den gang.

Kreftdiagnose

I november i fjor avslørte skuespiller Ben Stiller (50) at han for to år siden fikk sjokkbeskjeden om at han hadde en agressiv form av prostatakreft.

51-åringen hadde frem til oktober i fjor holdt diagnosen skjult for offentligheten. Likevel valgte han å fortelle sin historie for å forhåpentligvis kunne oppfordre andre menn til å teste seg.

Målet er at de kanskje kan være like heldig som ham å oppdage kreften i et tidlig stadie.

- Når man blir konfrontert med spørsmålet «Vil du leve eller vil du forsikre deg om at sexlivet er på topp?», så var det ikke noen tvil. Jeg ville ha bort kreften, og heldigvis har det gått fint med den andre biten også, forklarte Stiller.

Hele Norges coronakart