Kristy Swanson:

Benektet vaksine-rykte. Smittet

Kristy Swanson ligger innlagt med coronavirus.

SMITTET: Kristy Swanson har fått påvist corona. Foto: Picture Perfect/REX/NTB
SMITTET: Kristy Swanson har fått påvist corona. Foto: Picture Perfect/REX/NTB Vis mer
Publisert

«Buffy the Vampire Slayer»-stjerna Kristy Swanson (51) har fått flere på nakken etter at hun gjentatte ganger har delt misvisende informasjon om coronaviruset på kanaler i sosiale medier.

Ifølge Huffington Post har hun, som har vært en av Donald Trumps (75) høylytte supportere, delt innhold som viser at hun både er imot vaksiner og bruk av munnbind.

Innlagt med corona

Det er den samme avisa som nå avslører at Swanson er innlagt på sykehus - smittet med corona.

«Vær så snill og be for meg. I går ble jeg fraktet med ambulanse til sykehuset. Jeg er fremdeles her med lungebetennelse. Jeg får oksygen og liknende, alt relatert til corona selvsagt. Jeg er ved godt mot og i trygge hender», skrev hun på Twitter mandag.

51-åringen hevdet også at hun var på bedringens vei da hun ble lagt inn, men at viruset forplantet seg i lungene.

BØNN TIL FØLGERNE: Kvinne ber folk om å ta vaksinen i siste video før hun dør av covid. Video: Tiktok - atasteofalex. Vis mer

Behandles

Videre kom det fram at skuespilleren var innlagt ved Virtua Memorial Hospital i Moun Holly i New Jersey, hvor hun får behandling bestående av blodfortynnende og Baricitinib.

Sistnevnte er ifølge Oslo universitetssykehus et betennelsesdempende legemiddel som er godkjent til bruk ved leddgikt. Ifølge Huffington Post er legemiddelet godkjent av Food and Drug Administration som nødbehandling ved coronasykdom.

Swanson, som har nesten 400 000 følgere på Twitter, har ifølge avisa delt anti-vaksineinnlegg i sosiale medier tidligere. Mandag slo hun imidlertid tilbake mot en artikkel i New York Post, hvor det kom fram at hun skal være imot vaksinering.

«Jeg har ALDRI sagt at jeg er mot vaksinering», skrev hun på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer