Piers Morgan:

Ber homofile ha masse sex her

Den britiske tv-personligheten har et alternativ til hotell-boikottingen.

OPPFORDRER TIL HOTELL-SEX: Piers Morgan er ikke enig i kampanjen om å boikotte Brunei-hotellene. Han har et annet forslag. Foto: NTB Scanpix
OPPFORDRER TIL HOTELL-SEX: Piers Morgan er ikke enig i kampanjen om å boikotte Brunei-hotellene. Han har et annet forslag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fra 3. april introduserte det islamske monarkiet Brunei dødsstraff ved steining eller pisking for homofili og utroskap.

Straffene er en del av landets implementering av sharialover, som også inkluderer amputering av hender og føtter ved tyveri. Dette har mange reagert på.

Loven kommer etter et direktiv fra en av verdens rikeste ledere, Bruneis sultan Hassanal Bolkiah (72). Han eier Brunei Investment Agency, som eier en rekke eksklusive hoteller, deriblant Beverly Hills Hotel og The Bel-Air i Los Angeles i USA og The Dorchester i London i England.

Amnesty International har oppfordret Brunei å stanse implementeringen av straffene, og også kjendiser bruker stemmene og påvirkningskraften sin til å uttrykke sin misnøye med lovene.

Blant andre har Hollywood-stjerna George Clooney (57) i en kommentar fra Deadline oppfordret til boikott av sultanens totalt ni hoteller verden over.

- Hver gang vi bor på disse hotellene legger vi penger direkte i lommene til menn som velger å steine og piske egne borgere til døde for å være homofil eller utro. Skal vi virkelig hjelpe å finansiere drap på uskyldige borgere? Jeg har lært at man ikke kan få slike regimer til å skamme seg, men du kan fordømme de som gjør business med dem og velger å se en annen vei, skrev han forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer