Nakenstunt i Dubai:

- Ber ikke om unnskyldning

Fotografen bak nakenstuntet i Dubai angrer ikke på at han tok bilder av modellene.

RISIKERTE FENGSEL: De ukrainske modellene som poserte på en balkong i Dubai har nå blitt sendt ut av landet. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert

Tidligere i april ble ei gruppe ukrainske modeller arrestert i Dubai etter at de hadde posert nakne på en balkong i landet 3. april. Opptrinnet strider med landets strenge sharialover, og dermed ble kvinnene arrestert av politiet.

Bilder og video fanget nakenseansen, som en av kvinnene i ettertid har forklart at hun ble tvunget til å delta på av den ukrainske forretningsmannen Vitalij Gretjin (41). Det er også han som står bak bildene.

Bildene har gått verden rundt, og nå uttaler den ukrainske forretningsmannen seg om saken for første gang. Gretjin hevder at han ikke tvang kvinnene nakne ut på balkongen for å ta bilder av dem.

Beklager ikke

- Jeg arrangerte reisen, men ikke fotograferingen. Det var ingen fotografering. Det var ikke planlagt, sier han til The Sun.

Også Gretjin ble pågrepet av politiet etter hendelsen, men ble seinere sluppet fri. Han befinner seg fortsatt i Dubai, hvor han sitter i isolasjon på et hotellrom etter å ha testet positivt for coronavirus, ifølge avisa.

The Sun skriver at han måtte betale et sekssifret beløp i bot for fadesen. Han har imidlertid ingen planer om å be om unnskyldning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer