FERDIG MED BLEKING: Skuespiller Miles Teller kvitter seg med de blonde lokkene og ber internett om unnskyldning. Foto: NTB Scanpix
FERDIG MED BLEKING: Skuespiller Miles Teller kvitter seg med de blonde lokkene og ber internett om unnskyldning. Foto: NTB ScanpixVis mer

Miles Teller tar «selvkritikk» etter hårkjeft:

Ber internett om unnskyldning etter å ha farget håret blondt

Nå er de mørke lokkene tilbake. 

(Dagbladet): «Kjære internett. Beklager at jeg farget håret blondt. Jeg mente aldri å såre dere. Håper dere kan godta unnskyldningen min».

Han er ikke den eneste kjendismannen som har dynket håret i blekemiddel den siste tida, Hollywood-skuespiller Miles Teller (29).

Etter to måneder har han tydeligvis fått nok. I går delte «Divergent»-stjerna et bilde fra frisørstolen på Twitter, der en tydelig kan se at en hår-æra er over.

Ifølge Page Six skal internett ha gått av skaftet da Teller viste fram sin blonde frisyre for første gang - under en tv-prisutdeling i juli. Mange skal ifølge nettstedet ha sammenliknet skuespilleren med rapperen Eminem.

Og han er ikke den eneste. Også Justin Bieber fikk gjennomgå (eller Eminem, alt etter som) for sin lyse manke i sommer, blant annet av MTV, som lurte på at han var «den ekte Slim Shady».

Blondering på toppen så ut til å være en trend også på gressmatta under fotball-EM, muligens med blandet hell.

- Én ting er i alle fall sikkert, det virker som om bleket hår fortsatt sprenger trendbarometeret blant fotballstjernene, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å snu, fortalte moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Einarsdottir til Dagbladet den gang.

Den amerikanske svømmeren Ryan Lochtes ville ikke være noe dårligere enn fotballgutta under OL, men glemte én viktig ting.

For da amerikaneren tok av seg badehetta etter å ha vunnet stafettgull på 4x200 meter fri, kunne man se at det blonde håret hadde blitt delvis grønt.