Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Durek Verrett:

Ber Märtha Louise hjelpe hertuginne Meghan

Durek Verrett sier han nå skjønner hva hertuginne Meghan går gjennom.

VIL HJELPE MEGHAN: Durek Verrett sier han har bedt Märtha Louise om å hjelpe Meghan med mediestormen hun står i. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
VIL HJELPE MEGHAN: Durek Verrett sier han har bedt Märtha Louise om å hjelpe Meghan med mediestormen hun står i. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

Durek Verrett sier han ba prinsesse Märtha Louise kontakte hertuginne Meghan, som uttalte at medietrykket har tatt på etter at hun giftet seg med prins Harry.

Det sier Verrett i et intervju med det britiske magasinet Tatler.

Verrett sier han ba Märtha Louise ta kontakt med prins Harry og Meghan «fordi de er søskenbarn», sånn at de kunne ha en familiesammenkomst.

Kong Harald og britiske dronning Elizabeth er tremenninger.

Verrett sier at han skjønner hva hertuginne Meghan går gjennom, og at også han har måttet takle mediepress etter at han og Märtha Louise bekreftet forholdet sitt i mai.

- Jeg har hatt kanskje sju sammenbrudd og lærte raskt, takket være kjæresten min og familien hennes, at dette er et lynkurs, og du må lære hvordan du takler dette, sier han.

TOK FEIL: Durek Verrett snakket direkte med sine følgere på Instagram og kom med en beklagelse til Norge. Video Instagram / Klipp: Øystein Sæthre Vis mer

Britiske prins Harrys kone Meghan sa i et TV-intervju med ITV i oktober at det har vært et tøft år etter at hun giftet seg inn i den britiske kongefamilien i mai fjor.

Hun forteller at hennes britiske venner advarte henne mot å gifte seg med prinsen, fordi den britiske tabloidpressen ville kaste seg over henne.

SAKSØKER: Den selverklærte sjamanen Durek Verrett kommer med advarsler til norsk presse. Video: @shamandurek / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer

Tabloidene har skrevet spesielt mye om det vanskelige forholdet mellom Meghan og hennes far Thomas Markle.

Prins Harry har saksøkt The Sun og Daily Mirror for å ha krenket privatlivets fred, ved angivelig å ha avlyttet beskjedene på telefonsvareren hans.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media