«Berserk»-Samuel: - Flørtet med dop

- Det påvirket meg på en veldig negativ måte. Hvis jeg skulle få gjort noe med livet mitt måtte jeg kutte det ut.

BROKETE BAKGRUNN: Samuel Massie er bare 22 år, men har allerede vært på flere ekspedisjoner til Antarktis sammen med Jarle Andhøy, skrevet bok og holdt over 300 foredrag. For tiden er han aktuell som «Skal vi danse»-deltager, men livet har ikke alltid bydd på glitter og glamour for bergenseren: - Jeg har en bakgrunn som er litt brokete, forteller han. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BROKETE BAKGRUNN: Samuel Massie er bare 22 år, men har allerede vært på flere ekspedisjoner til Antarktis sammen med Jarle Andhøy, skrevet bok og holdt over 300 foredrag. For tiden er han aktuell som «Skal vi danse»-deltager, men livet har ikke alltid bydd på glitter og glamour for bergenseren: - Jeg har en bakgrunn som er litt brokete, forteller han. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den Samuel Massie som har svingt seg på parketten de siste lørdagskveldene en en ganske annen enn den Samuel som satt på gutterommet hjemme i Bergen og gråt av frustrasjon over ikke å få noe til.

Etter å ha kjempet seg gjennom ungdomsskolen hadde han begynt på videregående skole, med enere på karakterkortet. Men Massie holdt kun ut i tre måneder, før han droppet ut.

- Jeg har en bakgrunn som er litt brokete. Jeg var en veldig motivasjonsløs ungdom, sier Massie til Dagbladet om den tøffe tiden.

- Jeg hadde kompiser som hadde samme innstilling som meg, og ville drive dank. Vi flørtet med dop, og jeg havnet på ville veier. Vi var jo litt lekne med diverse rusmidler, sier 22-åringen.

Lest denne? Samuel Massie satt fengslet i tolv dager mistenkt for menneskesmugling

- Gjemmer seg litt bort Ifølge Massie var det hovedsaklig cannabis han eksperimenterte med.

- Det var det som tok mesteparten av tiden. Jeg hadde venner som bare satt inne og røykte for å glemme sitt eget liv. Det påvirket meg på en veldig negativ måte. Det er en paralyserende tilværelse, der man glemmer seg selv og gjemmer seg litt bort, sier «Skal vi danse»-deltageren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer