Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kate Hudson:

Beryktet for ville hjemmefester: - Ikke gjør «nummer to» på gjestetoalettet

Skuespilleren avslører hemmelighetene bak sine suksessrike fester.

OVERRASKER: Kate Hudson (bak i midten) avslører sine spinnville hjemmefester. Hun er klar i sin tale til gjestene. Foto: Kate Hudson/ Instagram
OVERRASKER: Kate Hudson (bak i midten) avslører sine spinnville hjemmefester. Hun er klar i sin tale til gjestene. Foto: Kate Hudson/ Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hollywood-stjerna Kate Hudson (38) er kjent for å arrangere svært vellykkede fester i den amerikanske filmbyen, og hvert år strømmer A-kjendisene til den populære Halloween-festen hennes.

Og nå avslører «Almost Famous»-stjerna hemmeligheten bak de ville hjemmefestene sine.

Ifølge Hudson selv, er det ikke hvilke som helst effekter hun tar i bruk for å skape minneverdige kvelder.

I et nytt intervju med Cosmopolitan innrømmer stjerna at selv om de fleste verter har gjestene i fokus, er det viktig for henne at verten selv har det mest gøy i løpet av kvelden, ifølge Too Fab.

- Vinduene mine har blitt knust, forklarer 38-åringen, og legger til at hun ofte må fikse både stoler og sofa i etterkant.

- Det er ikke en eneste fest jeg har hatt hvor jeg ikke har fått en telefon fra vennene mine dagen etter hvor de har sagt at: «Ugh, det der trengte jeg. Det var så gøy og jeg storkoste meg», sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

That moment when @britneyspears shows up to your game night and your all like 👀💃🎉 #itsbritneybitch

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

- Ikke spis

Videre avslører skuespilleren at hun bestandig har baren full av drikkevarer og at det er en viktig nøkkel for en suksessrik kveld.

MOR OG DATTER: Kate Hudson er datteren til den berømte skuespilleren Goldie Hawn. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix
MOR OG DATTER: Kate Hudson er datteren til den berømte skuespilleren Goldie Hawn. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix Vis mer

Det er et kjent råd at det lønner seg å spise godt før en fuktig kveld, men Hudson trosser derimot alle råd og oppfordrer gjestene sine til å ankomme festen med tom mage - og ser gjerne at de tar med seg skuespiller Matthew McConaughey.

I det samme intervjuet har stjerna svart på en rekke raske spørsmål, og innrømmer blant annet at «det eneste hun trenger på fest» er tequila.

Men selv om man kanskje bør ta Hudsons «partyråd» med en klype salt, understreker hun at det er én ting gjestene ikke bør foreta seg hjemme hos henne.

- Å gjøre «nummer to» på gjestetoalettet. Ikke bæsj på gjestetoalettet. Bare ikke gjør det.

Romanseryktene svirret - slik svarte Kate

Kate Hudson overrasker stadig, og kommer med artige påfunn stadig vekk. I januar florerte ryktene rundt henne og Brad Pitt, etter at bruddet mellom Angelina Jolie var blitt kjent. Etter at et amerikansk magasin slo opp på forsiden at «Brad flytter inn» hos Hudson, hang broren hennes Oliver Hudson (40) seg på spøken.

I stedet for å avvise ryktene, skrev han ironisk om hvordan det er å bo sammen med Brad Pitt.

- Dette har vært et helvete! Han er utrolig rotete. Han drikker rett fra kartongen og lar døra stå på vidt gap når han er på do, skrev han blant annet om Pitt.

Saken fortsetter nedenfor.

Han forklarte videre at Pitt kalte ham for bror, og at han insisterte på at Hudsons barn skulle kalle ham for «onkel B».

- Nå er det på tide å flytte ut, mann. Jeg trenger livet mitt tilbake, skrev han.

Dette var heller ikke første gang familien svarte på romanseryktene mellom Kate Hudson og Brad Pitt på humoristisk vis. Oliver og Kates mor, den Oscar-vinnende skuespilleren Goldie Hawn (71), ble nemlig spurt av en paparazzi om hva hun synes om sin «nye svigersønn».

- Der fikk du meg til å le, svarte skuespilleren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!