FKA twigs:

Beskylder Hollywood-stjerne for overgrep

Artisten forteller hvorfor hun vil stå fram med sin historie.

UT MOT EKSEN: FKA twigs beskylder Shia LaBeouf for et voldelig forhold. Foto: Mark Von Holden/REX/NTB
UT MOT EKSEN: FKA twigs beskylder Shia LaBeouf for et voldelig forhold. Foto: Mark Von Holden/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske artisten og danseren FKA twigs (32), hvis egentlig navn er Tahliah Debrett Barnett, leverte fredag et søksmål mot Hollywood-stjerna Shia LaBeouf (34), hvor hun beskylder ham for fysisk, følelsesmessig og mentalt misbruk i løpet av forholdet deres - som varte i et knapt år.

I dokumentet, som ifølge New York Times ble levert til retten i Los Angeles, kommer det fram at LaBeouf, som er kjent fra blant annet «Transformers», skal ha vekket henne med kvelning midt på natta.

Hun beskylder ham videre for å ha gitt henne en kjønnsykdom i tillegg til seksuell vold, overgrep og påføring av følelsesmessig smerte.

Snakker ut

Skuespilleren og hans talsperson har foreløpig ikke svart på søksmålet, men torsdag uttalte førstnevnte følgende til den amerikanske avisa:

- Det er ikke på sin plass at jeg forteller noen hvordan oppførselen min har fått dem til å føle seg.

- Jeg har ingen unnskyldninger for alkoholismen eller aggresjonen, bare rasjonaliseringer. Jeg har vært voldelig mot meg selv og alle rundt meg i årevis, forteller han videre.

Hollywood-stjerna forklarer også at han har lang historie med å såre mennesker som står han nærmest, noe han skammer seg over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer