Tom og Erika Girardi:

Beskyldes for å bløffe om skilsmissen

En måned etter skilsmissenyheten mellom Erika Jayne og den 32 år eldre Thomas Girardi blir de saksøkt.

SAKSØKES: Erika Jayne og Thomas Girardi saksøkes for å ha underslått penger som skulle ha gått til familier til ofre av en flyulykke. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB
SAKSØKES: Erika Jayne og Thomas Girardi saksøkes for å ha underslått penger som skulle ha gått til familier til ofre av en flyulykke. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For nøyaktig en måned siden kom nyheten om at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjerna Erika Jayne (49) og advokat Thomas Girardi (81) skulle skilles etter 21 års ekteskap.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for åra og livet vi bygget sammen, het det i en uttalelse fra Jayne på tidspunktet skilsmissenyheten ble kjent.

Saksøkes

Som om en skilsmisse ikke er nok, blir eksparet nå også saksøkt for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger, og blir beskyldt for at skilsmissen simpelthen bare er en bløff. Det melder flere medier, deriblant People, som har fått tilgang på dokumentene.

Søksmålet ble sendt inn til en føderal domstol i Illinois tidligere denne uka, og er sendt inn av advokatfirmaet Edelson PC på vegne av en rekke familier til ofrene i flyulykken med Boeing-flyet Lion Air 610, der alle 189 om bord gikk bort.

I dokumentene beskrives det hvordan eksparet angivelig har underslått midler som skulle hjelpe familiene til ofrene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer