Beskyldes for å spytte i kjendiskvinnes vannflaske

Nå vil kvinnen tjene penger på Justin Biebers spytt.

BESKYLDT: Justin Bieber skal ha spyttet blå «Gatorade» i vannflasken til radioverten Colette Harrington mens hun var på trening. Tenåringsidolet nekter selv for hendelsen. Foto: Stellapictures
BESKYLDT: Justin Bieber skal ha spyttet blå «Gatorade» i vannflasken til radioverten Colette Harrington mens hun var på trening. Tenåringsidolet nekter selv for hendelsen. Foto: StellapicturesVis mer

(Dagbladet): Tenåringsidolet er ute i hardt vær om dagen, og er nå blitt beskyldt for enda en uheldig hendelse.

Den amerikanske radioverten, Colette Harrington, beskylder Bieber for å ha spyttet blå «Gatorade» i vannflasken hennes mens hun var på trening.

- Jeg så ikke på vannflasken min før jeg drakk, og derfor kom jeg til å drikke av blandingen, forklarer hun til nettstedet TMZ.com.

Følte seg mobbet Når Harrington fikk øye på Justin Bieber på treningssenteret skal hun ha gått bort til superstjernen for å be om et bilde.

Harrington fortalte at hun ikke fikk et bilde, og at hun deretter fortsatte treningen uten å bry seg noe mer om det.

Da hun begynte å telle repetisjonene i øvelsene høyt for seg selv, skal imidlertid Bieber og treneren ha begynt å gjøre narr av henne.

- Han imiterte meg, og hver gang jeg kom til tjue ba han og treneren meg om å holde kjeft, forteller hun.

Det var etter denne hendelsen at Bieber skal ha spyttet i vannflasken hennes.

Selges på Ebay Justin Bieber uttaler selv at hele historien er oppspinn, og at han og treneren spøkte litt frem og tilbake, men at ikke noen av kommentarene var rettet mot Harrington.

Hotellet som Harrington trente på vil heller ikke bekrefte, eller avkrefte historien.

Harrington har på sin side klare planer for spyttet, og håper vannflasken kan bli verdt en del penger på nettstedet Ebay.

Pengene skal hun bruke til å pusse opp kjøkkenet på det lokale «Ronald McDonald» huset, hvor hun jobber som frivillig.

HYSTERI: Justin Bieber har en av de største fangruppene i verden, og skapte oppstyr når han besøkte Norge i sommer. Her er Mia Fredsvik, Johanne Møller og Sanna Haugane.  Foto: Torbjørn Grønning /  Dagbladet
HYSTERI: Justin Bieber har en av de største fangruppene i verden, og skapte oppstyr når han besøkte Norge i sommer. Her er Mia Fredsvik, Johanne Møller og Sanna Haugane. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer