Kronprinsfamilien:

Beskyldes for kopiering: - Tullete

Den britiske avisa Express antyder at den norske kronprinsfamilien hermer etter hertuginne Kate. Kongehusekspert rister på hodet.

HERMING?: Den britiske avisa Express antyder at den norske kronprinsfamilien kopierer hertuginne Kates bilder i sosiale medier. Her er kronprinsfamilien avbildet på Dvergsøya utenfor Kristiansand i juli. Foto: NTB Scanpix
HERMING?: Den britiske avisa Express antyder at den norske kronprinsfamilien kopierer hertuginne Kates bilder i sosiale medier. Her er kronprinsfamilien avbildet på Dvergsøya utenfor Kristiansand i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Smilende kongelige samlet med familien, eller fanget av kameraet én og én, er ikke helt uvanlig å se i sosiale medier.

Kongefamilien over Nordsjøen, altså den britiske, sees ofte avfotografert i privat sammenheng - gjennom The Royal Familys og Kensington Royals Instagram-profiler.

Hertuginne Kate (38) har nemlig flere ganger gått bak kameraet - og nærmest innført en tradisjon - hvor hun foreviger ektemannen, prins William (38) og deres felles barn prins George (7), prinsesse Charlotte (5) og prins Louis (2).

Hver bursdag dukker det som regel opp et bilde eller to av bursdagsbarnet i sosiale medier, enten det er av den kommende kongen eller av avkommene.

Senest i anledning prins Georges syvårsdag tok 38-åringen kameraet fatt og knipset bilder av den tilsynelatende blide prinsen. Det samme gjorde hun med prins William, som fylte år i juni måned. Her poserte William smilende, omgitt av barna sine på et bilde, og i full lek på et annet.

Det er imidlertid ikke bare i den britiske kongefamilien at det blir tatt private bilder, som deretter publiseres i sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer