Kate Hudson:

Beskyldt for å oppdra dattera kjønnsløst. Nå slår stjerna hardt tilbake

- Du oppdrar barna dine forskjellig uansett hvilket kjønn de er.

FORSVARER SEG SELV: Kate Hudson har sett seg nødt til å forklare hva hun mente i et nylig intervju om det å oppdra barn kjønnsløst. Foto: Ilya S. Savenok/ Getty Images for Weight Watchers/ AFP/ NTB scanpix
FORSVARER SEG SELV: Kate Hudson har sett seg nødt til å forklare hva hun mente i et nylig intervju om det å oppdra barn kjønnsløst. Foto: Ilya S. Savenok/ Getty Images for Weight Watchers/ AFP/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Kate Hudson (39) er kjent for å snakke høyt om meningene sine - på godt og vondt. Hun har skapt overskrifter for sine uttalelser i årevis, men nå har hun sett seg nødt til å forsvare ordbruken sin.

De siste ukene har det florert artikler i internasjonal presse om at 39-åringen, som fikk dattera Rani Rose i oktober, oppdrar den tre måneder gamle jenta «kjønnsløst» - og vil fortsette med det jo eldre hun blir.

Aviser som Independent, CBS News og Mirror var blant dem som skrev om Hudsons oppdragelse av dattera.

- Gir ikke mening

Det hele skal ifølge Hudson bunne i et spørsmål om det er annerledes å være mor til ei jente, med tanke på at hun har sønnene Ryder (15) og Bingham (7) fra tidligere. Hun skal blant annet ha svart «ikke egentlig», noe som ble grobunn for de utallige overskriftene som har sett dagens lys den siste tida.

- (...) Jeg tror du oppdrar barna dine forskjellig uansett hvilket kjønn de er - som en kjønnsløs tilnærming, påpekte hun i intervjuet med AOL.

Nå har skuespilleren sett seg lei, og slår hardt tilbake mot artiklene om at hun bevisst oppdrar dattera til å bli «kjønnsløs».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer