«Farmen kjendis» 2020:

Beskyldt for manipulering: - En fornærmelse

Stemninga på «Farmen kjendis» får seg en solid knekk når Per Sandberg blir beskyldt for å manipulere seg til storbonderollen.

FULL UENIGHET: Per Sandberg blir i tirsdagens episode av «Farmen kjendis» valgt til storbonde. Det får flere til å reagere. Foto: TV 2
FULL UENIGHET: Per Sandberg blir i tirsdagens episode av «Farmen kjendis» valgt til storbonde. Det får flere til å reagere. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den første uka i årets sesong av «Farmen kjendis» er over, og utad later det til at stemninga blant deltakerne er upåklagelig. I tirsdagens episode snur det imidlertid raskt da Per Sandberg (60) blir valgt som den kommende ukas storbonde av Stina Bakken (27), som måtte takke for seg på søndag.

Den tidligere FrP-politikeren blir blant annet beskyldt for å ha manipulert Bakken til å velge ham, spesielt etter at hun sier at «Per har vært som en far for meg».

Flere av deltakerne reagerer på dette, og mener at avgjørelsen kom som et sjokk på dem.

- En fornærmelse

Da Dagbladet møtte deltakerne før premieren av programmet, kunne Hege Bøkko (28) fortelle at hun, blant flere, ikke var klar over relasjonen mellom Sandberg og Bakken.

Ifølge skøyteløperen ble det derfor stilt spørsmål ved hvorvidt relasjonen utviklet seg for at Sandberg skulle bli storbonde.

Også oppfinner Erik Alfred Tesaker (40) var blant dem som uttrykte at han stusset over valget, og velger i tirsdagens episode å konfrontere Per Sandberg.

- Stina har vært sliten, og jeg føler du har manipulert henne for å bli storbonde. Jeg føler det, og jeg blir veldig skuffa, for jeg synes vi har hatt det så fint, sier Tesaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer