Besøksforbudet mot Johnny Depp forlenges

Det planlagte rettsmøtet mellom ekteparet er utsatt.

(Dagbladet): I går skulle et rettsmøte mellom representanter for Johnny Depp (53) og Amber Heard (30) finne sted, tre uker etter at hun fikk innvilget besøksforbud mot ektemannen.

Møtet skulle ta for seg besøksforbudet, men har blitt utsatt.

En domstol i California har bestemt at besøksforbudet mot Depp opprettholdes til 15. august, som er den nye datoen for rettsmøtet, melder Daily Mail.

E! Online skrev tidligere denne uka at det var ventet at Heard ville vitne mot Depp i retten i går.

Anklager Depp for vold Det var 23. mai at Heard søkte om skilsmisse fra Depp etter kun 15 måneders ekteskap. Senere samme uke smalt det i medier verden over da det ble kjent at Heard hadde fått innvilget besøksforbud mot ektemannen.

30-åringen anklager nemlig Depp for å ha vært voldelig mot henne, noe Depp har avvist på det sterkeste.

Tidligere denne uka ble det kjent at Heard trekker tilbake pengekravet hun rettet mot Depp i forbindelse med skilsmissen, da hun opplevde at motivet hennes ble misforstått.

53-åringens datter har gått ut og tatt faren sin i forsvar. Da mediestormen sto på som verst publiserte Lily-Rose Depp (17) et bilde av seg som baby sammen med faren, akkompagnert av følgende tekst:

PÅ SCENEN: Johnny Depp spilte konserter med bandet sitt Hollywood Vampires mens den verste mediestormen pågikk i slutten av mai. Her på scenen i Stockholm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Faren min er den skjønneste, kjærligste personen jeg kjenner. Han har ikke vært annet enn en fantastisk far for lillebroren min og meg, og alle som kjenner ham vil si det samme».

Oppfordret til boikott Saken har vakt stort engasjement blant fans av både Heard og Depp. I forkant av Depps konsert i Stockholm med bandet Hollywood Vampires ble det oppfordret til boikott.

I forbindelse med konserten lot med-gitarist i Hollywood Vampires, Tommy Henriksen, seg intervjue av Expressen. I intervjuet hevdet musikeren at Depp ikke lot seg prege av alle medieoppslagene.

- Min kompis Johnny har det bra, lød kommentaren fra Henriksen.