<strong>BLE MAMMA:</strong> Renate Reinsve deler selv den glade babynyheten i sosiale medier. De siste årene har hun gjort stor suksess i «Best før». Foto: TV 2
BLE MAMMA: Renate Reinsve deler selv den glade babynyheten i sosiale medier. De siste årene har hun gjort stor suksess i «Best før». Foto: TV 2 Vis mer

Renate Reinsve:

«Best før»-stjerna er blitt mamma

- En regelrett for jævlig graviditet som endte dramatisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Renate Reinsve (31), best kjent fra «Best før» med Linn Skåber (50), «Hvite gutter» og «Nesten voksen», er blitt mamma for første gang. Det avslører hun selv på sin Instagram-profil.

«Vi feiret selvfølgelig at vi møtte hverandre for nøyaktig ett år siden med å sjekke inn på Ullevål, for da ville dette romantiske lille fjeset ut», skriver hun, og fortsetter:

«Etter en regelrett for jævlig graviditet som endte dramatisk, men godt, er det nå umulig å stoppe å gråte av lykke. Min egen, fantastiske familie. Herregud. De kuleste, nydeligste guttene. Eden og Julian. Er så forelska. Hadeeee, sees aldri».

Sammen med teksten, hvor hun avslører at hun og samboeren Julian Nazario Vargas har fått en liten gutt sammen, deler hun også flere ferske bilder både av sønnen og de nybakte foreldrene.

I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner, og blant andre Linn Skåber, som Reinsve som nevnt spiller mot i «Best før», har delt sine gratulasjoner.

«Verdens søteste!!!», skriver Skåber, etterfulgt av en hjerteemoji.

Hun har også lagt igjen en annen kommentar, bestående av mange hjerter.

<strong>VANT PRIS:</strong> Renate Reinsve mottok Heddaprisen i 2014. Foto: NTB Scanpix
VANT PRIS: Renate Reinsve mottok Heddaprisen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Suksess

31-åringen har virkelig gjort seg bemerket de siste årene, og i 2014 vant hun Heddaprisen for beste kvinnelige medspiller for rollen som lærer i «Besøk av gammel dame».

To år seinere ble hun nominert til Amandaprisen for beste kvinnelige birolle i filmen «Welcome to Norway».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer