Trine Rein og Lars Monsen:

«Beste som har skjedd meg»

Deler varme ord om ektemannen.

EKTEPAR: Lars Monsen og Trine Rein har vært kjærester siden 2008 og giftet seg i 2015. Her er de avbildet sammen under Gullruten i Bergen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKTEPAR: Lars Monsen og Trine Rein har vært kjærester siden 2008 og giftet seg i 2015. Her er de avbildet sammen under Gullruten i Bergen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden artist Trine Rein (52) og TV-personlighet Lars Monsen (60) møtte hverandres blikk i 2008, har de holdt sammen gjennom tykt og tynt.

Sommeren 2015 giftet de seg i all hemmelighet, og det var ikke før flere måneder seinere at de delte den gledelige nyheten på Facebook.

«En fantastisk mann»

For en ukes tid siden fylte Monsen hele 60 år, og kona grep selvsagt muligheten til å gratulere ektemannen gjennom åtte år på sosiale medier.

«BURSDAGSBARNET FYLLER 60 I DAG! Gratulerer masse med dagen til min kjæreste ektemann», skrev Rein på sin egen Instagram-profil.

Artisten tok også til Facebook hvor hun kom med en desto lenger kjærlighetserklæring til Monsen, og det kan tyde på at hun fortsatt er like forelsket.

«Tiden går så fort, men er det noen som vet å utnytte dagene så er det deg. Få (ingen?) kan måle seg med den imponerende CV-en du har, og lengre skal den bli», skrev hun videre.

Hun fortsatte:

«Jeg skal ikke ta alle de kleine kjærlighetserklæringene her, men vil takke deg for den fantastiske mannen og kjæresten du er. Du er det beste som har skjedd meg, og i dag skinner sola for deg».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer