Herman Flesvig:

- Besvimte bak rattet

Herman Flesvig advarer andre etter en skremmende hendelse bak rattet i sommer.

LÆRDOM: Komiker Herman Flesvig skulle bare ha en konkurranse med samboeren, nå advarer han andre om å gjøre det samme. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LÆRDOM: Komiker Herman Flesvig skulle bare ha en konkurranse med samboeren, nå advarer han andre om å gjøre det samme. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni ble det kjent at komiker og tv-profil Herman Flesvig (29) hadde punget ut for et nytt millionglis fra Mercedes-Benz. Ifølge Børsen var det snakk om en kremversjon av Mercedes-AMG GT S fra 2015.

Det kom imidlertid ikke fram hva Flesvig hadde gitt for bilen, men det som er sikkert er at luksuskjøretøyet kan skilte med hele 510 hestekrefter.

Om det var denne bilen tv-profilen satt i da han hadde en konkurranse med samboeren i sommer, vites ikke, men han forteller i hvert fall selv at det holdt på å gå galt på vei til Kristiansand - mens han selv satt bak rattet.

- Lærdom og alvor

I podkasten «Friminutt», som han har sammen med Mikkel Niva, forteller Flesvig at han på vei til sørlandsbyen skulle vise kjæresten hvordan man bør holde pusten for å klare å holde den en stund - og at han etter hvert ville være med på konkurransen.

- Jeg ville være med, jeg er god til å holde pusten. Jeg hadde sovet litt lite dagen før og hadde litt lavt blodsukker, og så pustet jeg ut og inn da kom vi inn i en tunnel som var 600 meter. Pustet inn, ut, inn. Holdt. Ti sekunder inn i tunnelen mister jeg synet, og besvimer bak rattet. Jeg klarte trykke inn bremsen, men jeg så ingenting, innrømmer han.

ØKTE LØNNA: Herman Flesvig er stadig mer populær og økte også lønna i inntektsåret 2019. Video: Dagbladet TV Vis mer

- Summa summarum og virkelig lærdom og alvor i dette her er: Ikke hold pusten mens du kjører bil.

Kommunikasjonsrådgiver i Trygg Trafikk Siri Persheim Kola forteller til Dagbladet at de advarer sterkt mot eksperimentering med andre ting når man kjører bil.

- På et generelt grunnlag kan oppmerksomhet på andre ting enn kjøringen skape farlige situasjoner i trafikken. Vi antar at uoppmerksomhet er en medvirkende faktor i mange trafikkulykker. Det er viktig at vi har oppmerksomheten på trafikken slik at vi ikke skader oss selv eller andre i trafikken, sier hun.

Herman Flesvig sier følgende til Dagbladet om hendelsen:

- Som jeg understreket flere ganger i podkasten så er lærdommen at ingen bør holde pusten når man kjører bil. Jeg er helt enig med Trygg Trafikk at man må ha oppmerksomheten rettet mot trafikken.

Verner om kjæresten

Som kjent har 29-åringen tatt landet med storm de siste åra, spesielt med NRK-serien «Førstegangstjenesten». Men også privat går det Flesvigs vei.

HET: Herman Flesvig er i vinden for tiden, og nå har han sluppet låta «Josefine». Produsent: Anders Nilsen Vis mer

Det bekreftet han selv i juni fjor, da det lenge hadde versert rykter om at han hadde fått seg kjæreste.

- Jeg er en veldig heldig gutt som får være sammen med henne, sa Flesvig til Dagbladet under Gullruten-utdelingen.

Kort tid seinere ble det kjent at paret også hadde blitt samboere.

I et intervju med VG avslørte han i fjor høst hvorfor han velger å verne om forholdet til kjæresten sin.

- Det handler om at den dama jeg er sammen med ikke ønsker å være i offentligheten, og at jeg tror det er sunt å holde private ting privat, forklarte han.

Venter med barn

Overfor avisa påpekte Flesvig at han er påskrudd hele dagen og at han blottlegger seg foran kamera, og i arbeidet sitt. Med kjæresten er det annerledes.

- Med kjæresten min har jeg et sted der jeg ikke er på jobb, men kan puste og være en Herman som ikke trenger å fange alle andres oppmerksomhet, eller lure på hva publikum syns. Dette er fristedet mitt, utdypet han.

VENNSKAP: Mikkel Niva er gjest hos «Kåss til kvelds» og der avslører han et hittil ukjent vennskap med Caroline Berg Eriksen. Video: TV2 Vis mer

I intervjuet kom de også inn på om komikeren ønsker seg barn i framtida, noe han har avslørt i NRK-programmet «Med Monsen på villspor». Der fortalte 29-åringen at han har ønsket seg barn siden han var 16 år. Overfor VG gjorde han det imidlertid klart at det ikke er aktuelt med barn riktig ennå.

- Hvis man kan få en familie er jo det veldig herlig. Det er ikke sånn at jeg skal ha det snart, det er lenge til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer