Herman Flesvig:

- Besvimte bak rattet

Herman Flesvig advarer andre etter en skremmende hendelse bak rattet i sommer.

LÆRDOM: Komiker Herman Flesvig skulle bare ha en konkurranse med samboeren, nå advarer han andre om å gjøre det samme. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LÆRDOM: Komiker Herman Flesvig skulle bare ha en konkurranse med samboeren, nå advarer han andre om å gjøre det samme. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av juni ble det kjent at komiker og tv-profil Herman Flesvig (29) hadde punget ut for et nytt millionglis fra Mercedes-Benz. Ifølge Børsen var det snakk om en kremversjon av Mercedes-AMG GT S fra 2015.

Det kom imidlertid ikke fram hva Flesvig hadde gitt for bilen, men det som er sikkert er at luksuskjøretøyet kan skilte med hele 510 hestekrefter.

Om det var denne bilen tv-profilen satt i da han hadde en konkurranse med samboeren i sommer, vites ikke, men han forteller i hvert fall selv at det holdt på å gå galt på vei til Kristiansand - mens han selv satt bak rattet.

- Lærdom og alvor

I podkasten «Friminutt», som han har sammen med Mikkel Niva, forteller Flesvig at han på vei til sørlandsbyen skulle vise kjæresten hvordan man bør holde pusten for å klare å holde den en stund - og at han etter hvert ville være med på konkurransen.

- Jeg ville være med, jeg er god til å holde pusten. Jeg hadde sovet litt lite dagen før og hadde litt lavt blodsukker, og så pustet jeg ut og inn da kom vi inn i en tunnel som var 600 meter. Pustet inn, ut, inn. Holdt. Ti sekunder inn i tunnelen mister jeg synet, og besvimer bak rattet. Jeg klarte trykke inn bremsen, men jeg så ingenting, innrømmer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer