Kelly Ripa:

- Besvimte under sex

Den frittalende programlederen avslører en oppsiktsvekkende historie i sin nye bok «Live Wire: Long-Winded Short Stories».

SVIMTE AV: Den amerikanske programlederen letter på sløret i ny bok. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB
SVIMTE AV: Den amerikanske programlederen letter på sløret i ny bok. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren og programlederen Kelly Ripa (51) er best kjent fra programmet «Live with Regis and Kelly».

De siste åra har hun jobbet med Ryan Seacrest (47) i talkshowet «Live with Kelly and Ryan» - Ripa er ei dame med flere jern i ilden.

Nå er hun aktuell med boka «Live Wire: Long-Winded Short Stories», hvor hun deler nettopp korte historier fra livet sitt.

En av historiene hun har valgt å dele er av det mer pikante slaget.

VELDIG FLAU: Vi tok en prat med influenser og tidligere «Paradise hotel»-vinner Martine Lunde om sexen på hotellet. Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Svimte av under samleie

51-åringen har utlevert seg selv i boka og særlig privat blir det i historien hun har valgt å kalle «Don't Let Your Husband Pick Your Death Clothes» - på norsk oversatt til «ikke la ektemannen din velge dødsantrekket ditt», skriver CNN Entertainment.

Programlederen mimrer tilbake til 1997 da hun var nygift med Mark Consuelos (51) og ny mor til deres da seks måneder gamle sønn, Michael.

Ripa og Consuelos hadde sex da en cyste på eggstokken hennes sprakk.

Smerten skal ha vært så uutholdelig at skuespilleren svimte av under samleie.

Måtte på sykehus

Ripa kom først til seg selv på sykehuset og beskriver at hun våknet opp til ektemannen som satt og koste seg med kjeks og eplejuice.

51-åringen var naken da hun besvimte og måtte få på seg klær før hun kunne få helsehjelp - og en av de første tingene hun la merke til var hva ektemannen hadde kledd henne i før hun ble fraktet til sykehuset.

BLE FJERNET: Beauty influenser Leah Isadora Behn har på kort tid blitt stor på TikTok, men den store suksessen har også ført med noen ulemper. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

«Her er ektemannen min, som jeg tør påstå er en både stilriktig og velkledd til tider, og han har likevel kledd meg opp som en billig prostituert i min tid i nøden», skriver Ripa i boka.

51-åringen beskriver å ha hatt på seg en trikot i fransk snitt fra 80-tallet samt røde Manolo Blahnik-sko.

Boka til Ripa kommer ut seint i september, og skal man tro denne historien vil den være full av private og humoristiske erindringer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer