Harry Styles:

Bet av seg tungespissen i sopprus

Ungpikeidolet Harry Styles avslører utbredt bruk av hallusinerende sopp under arbeidet med sin nye plate.

OPPSIKTSVEKKENDE AVSLØRING: I et lengre intervju kommer ungpikeidolet Harry Styles med en noe oppsiktsvekkende detalj om innspillingen av sitt kommende album. Foto: NTB Scanpix
OPPSIKTSVEKKENDE AVSLØRING: I et lengre intervju kommer ungpikeidolet Harry Styles med en noe oppsiktsvekkende detalj om innspillingen av sitt kommende album. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ungpikeidolet Harry Styles (25) slo først gjennom som en av frontfigurene i det britisk-irske boybandet «One Direction», sammen med Niall Horan (25), Liam Payne (25), Louis Tomlinson (27) og Zayn Malik (26).

Etter at gruppa ble oppløst i 2016, har samtlige av medlemmene begitt seg ut på solokarrierer, og Styles er en av dem som virkelig kan sies å ha lykkes. Hans selvtitulerte debutalbum lå nemlig på niendeplass over de mestselgende albumene på verdensbasis i 2017, ifølge musikkindustriens egen organisasjon, IFPI.

To år seinere er 25-åringen nå klar med nok et nytt album. Selv om han har holdt detaljene tett til brystet hva gjelder tematikk og tittel, åpnet han opp om kreative prosessen bak det kommende albumet i et nytt intervju med musikkmagasinet Rolling Stones.

Der kom han også med noen heller oppsiktsvekkende detaljer.

- Blodet rant

Det er liten tvil om at ungpikeidolet har blitt eldre. Som en del av den kreative prosessen rundt hans andre album, avslører 25-åringen nå både en del margaritaer i morgentimene og at han har tatt mye «magic mushrooms», altså hallusinerende sopp, mens han var i studioet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer