FUNNET KJÆRLIGHETEN: Artist Elisabeth Andreassen reiser for tida rundt med juleshowet «Alle tiders juleshow». Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
FUNNET KJÆRLIGHETEN: Artist Elisabeth Andreassen reiser for tida rundt med juleshowet «Alle tiders juleshow». Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

Elisabeth Andreassen:

Bettan er forelsket igjen

Går hånd i hånd med ny mann.

Artist Elisabeth Andreassen (60) er forelsket igjen. Det kan Se og Hør avsløre i sitt store julenummer denne uka.

Bladet har tatt bilder av Bettan - hånd i hånd med Øystein Sørum (59) på Frogner i Oslo, der artisten bor.

NY MANN: I siste utgave avslører Se og Hør at Bettan har funnet kjærligheten på ny. Foto: Faksimile fra Se og Hør
NY MANN: I siste utgave avslører Se og Hør at Bettan har funnet kjærligheten på ny. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

60-åringen ble enke for to og et halvt år siden, og nå kan alt tyde på at hun har funnet lykken igjen. Bildene viser et tydelig forelsket par i førjulstida.

Bettans utvalgte er tidligere flymekaniker i SAS, men driver nå et sikkerhetsselskap innen jernbanedrift.

Hun ønsker ikke å kommentere den glade nyheten.

- Tuller og tøyser

Elisabeth Andreassen er for tida travelt opptatt med juleturneen «Alle tiders juleshow» sammen med Øivind Blunck, Trond Nagell-Dahl og Reidun Sæther.

Dette er for øvrig ikke første gang Bettan sprer julestemning over det ganske land sammen med Øivind Blunck.

I 2016 var de to aktuelle med «Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen» sammen med sin gode venn og kollega Tor Endresen (59) - og hans datter Anne-Sophie. Dette var første gang alle de fire artistene la ut på turné sammen.

FIRKLØVER: Bettan har spredd julestemning med førjulskonserter flere ganger. Her med Øivind Blunck, Anne-Sophie og Tor Endresen i 2016. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FIRKLØVER: Bettan har spredd julestemning med førjulskonserter flere ganger. Her med Øivind Blunck, Anne-Sophie og Tor Endresen i 2016. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Den gang fortalte Bettan at når man reiser landet rundt og opptrer, er det bare turnéen som eksisterer.

- Man får et eget språk, og man duller og tuller og tøyser, og så er det fullt alvor på kvelden når man kjører på med showet. Og så er det deilig å være på turné og ikke tenke på noe annet. Man konsentrerer seg bare om dette! sa den folkekjære artisten til Se og Hør.

Rybak-fortid

Elisabeth Andreassen kan skilte med en 40 år lang artistkarriere, og var som kjent Norges første Eurovision-vinner sammen med Bobbysocks-kollega Hanne Krogh (62).

I et intervju med VG Helg i 2016, røpet Bettan at hun spådde en annen Eurovision-seier lang tid i forkant.

Det er her snakk om Alexander Rybaks (32) utrolige seier med låta «Fairytale», som slo alle foreløpige Eurovision-rekorder da han gikk til topps i konkurransen i 2009.

MGP-veteranen fortalte til avismagasinet at hun ringte til Rybak mot slutten av 2008, i forbindelse med en forestilling hun skulle sette opp.

Den gang var den hviterussisk-norske fiolinisten og artisten fortsatt et relativt ubeskrevet blad i norsk kulturliv, og han ble tilsynelatende himmelfallen over telefonen fra Andreassen:

- Alexander spurte forsiktig: «Er det den Elisabeth som ringer?», og da jeg bekreftet det, svarte han «ja». Så var han taus et øyeblikk før han la til: «Jeg har ikke lov til å si dette til noen, men hvis jeg skal si det til en person må det være til deg. Jeg skal være med i Grand Prix neste år», mintes Elisabeth Andreassen overfor VG Helg.

Imidlertid var det ikke bare sin egen Melodi Grand Prix-deltakelse Rybak røpet overfor henne under telefonsamtalen, men også selve «Fairytale»:

- Så spilte han sangen over telefonen, og min reaksjon var spontan. Det var magisk. Jeg sa til Alexander der og da at: «Du kommer ikke bare til å vinne den norske finalen, men også den europeiske!», røpet Andreassen videre i VG-intervjuet.

«Alle tiders juleshow» produseres av Aller Live, et selskap i Aller Media, som også eier Dagbladet.