«Hver gang vi møtes»:

Bettan skal være med i «Hver gang vi møtes»

Sammen med tidligere Prima Vera-stjerne.

FOLKEKJÆR ARTIST: Elisabeth Andreassen skal etter det Dagbladet kjenner til være klar for den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes». Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
FOLKEKJÆR ARTIST: Elisabeth Andreassen skal etter det Dagbladet kjenner til være klar for den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes». Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Om kort tid starter TV 2 innspillingen av den åttende sesongen av «Hver gang vi møtes». Tradisjon tro samler programmet sju kjente norske musikere i idylliske omgivelser, hvor man tolker hverandres låter.

Nettopp dét har resultert i flere store tv-øyeblikk.

Se og Hør kunne i dag avsløre flere av artistene som skal være med i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes», deriblant tidligere Prima Vera-stjerne Tom Mathisen (65).

Fra informert hold får også Dagbladet bekreftet at Tom Mathisen skal være med i neste sesong av «Hver gang vi møtes».

Artisten, komikeren og skuespilleren er kanskje best kjent for å være en del av trioen i den musikalske underholdningsgruppa Prima Vera, sammen med Jahn Teigen (68) og Herodes Falsk (63).

Populær

Etter det Dagbladet kjenner til skal også Elisabeth «Bettan» Andreassen (60) være en del av casten til årets sesong av «Hver gang vi møtes».

Hun har vært en folkekjær artist i flere tiår, etter at hun vant den internasjonale Eurovision-finalen med «La det swinge» sammen med Hanne Krogh (62) i 1985.

Siden den gang har Andreassen turnert land og strand med sin egen musikk, i tillegg til å ha samarbeidet med de fleste kjente navnene i norsk og svensk populærmusikk. Popveteranen er ikke fremmed for å bevege seg innom flere musikksjangre, og har sunget alt fra country til musikaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer