Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Hver gang vi møtes»:

Bettan skal være med i «Hver gang vi møtes»

Sammen med tidligere Prima Vera-stjerne.

FOLKEKJÆR ARTIST: Elisabeth Andreassen skal etter det Dagbladet kjenner til være klar for den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes». Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
FOLKEKJÆR ARTIST: Elisabeth Andreassen skal etter det Dagbladet kjenner til være klar for den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes». Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

Om kort tid starter TV 2 innspillingen av den åttende sesongen av «Hver gang vi møtes». Tradisjon tro samler programmet sju kjente norske musikere i idylliske omgivelser, hvor man tolker hverandres låter.

Nettopp dét har resultert i flere store tv-øyeblikk.

Se og Hør kunne i dag avsløre flere av artistene som skal være med i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes», deriblant tidligere Prima Vera-stjerne Tom Mathisen (65).

Fra informert hold får også Dagbladet bekreftet at Tom Mathisen skal være med i neste sesong av «Hver gang vi møtes».

ENTERTAINER: På 1970- og 1980-tallet herjet og herset den musikalske underholdningsgruppa Prima Vera med sine satiriske sanger og sceneshow. Nå skal Tom Mathisen (65) være klar for tv-skjermen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
ENTERTAINER: På 1970- og 1980-tallet herjet og herset den musikalske underholdningsgruppa Prima Vera med sine satiriske sanger og sceneshow. Nå skal Tom Mathisen (65) være klar for tv-skjermen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Artisten, komikeren og skuespilleren er kanskje best kjent for å være en del av trioen i den musikalske underholdningsgruppa Prima Vera, sammen med Jahn Teigen (68) og Herodes Falsk (63).

Populær

Etter det Dagbladet kjenner til skal også Elisabeth «Bettan» Andreassen (60) være en del av casten til årets sesong av «Hver gang vi møtes».

Hun har vært en folkekjær artist i flere tiår, etter at hun vant den internasjonale Eurovision-finalen med «La det swinge» sammen med Hanne Krogh (62) i 1985.

BERØMT DUO: Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh avbildet sammen i København i 2005. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
BERØMT DUO: Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh avbildet sammen i København i 2005. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer

Siden den gang har Andreassen turnert land og strand med sin egen musikk, i tillegg til å ha samarbeidet med de fleste kjente navnene i norsk og svensk populærmusikk. Popveteranen er ikke fremmed for å bevege seg innom flere musikksjangre, og har sunget alt fra country til musikaler.

Artisten opplevde for øvrig et dypt personlig tap da ektemannen Tor Andreassen døde brått av hjerteinfarkt i 2016.

Kun få uker etter at han gikk bort sto artisten på scenen og holdt sommershow i Tønsberg, sammen med blant andre Bobbysocks-kollega Hanne Krogh. Da ble det klart at musikk alltid har vært, og vil være en stor del av 60-åringens liv.

- Jeg ser oppover og vil være positiv. Å gå på scenen for meg er medisin. Det er det som er min styrke (...), sa Andreassen da hun gjestet «Lindmo» høsten 2016.

Dagbladet har vært i kontakt med Elisabeth Andreassen, som ikke ønsker å kommentere saken.

TRUBADUR: Benny Borg tolker Åse Kleveland-klassikeren «Intet er nytt under solen» (nr. 3 i Eurovision Song Contest i 1966). Video: TV2 Vis mer

Hemmelighetsfull om deltakelsen

Tom Mathisen er en velkjent komedieskuespiller, i tillegg til at han har vært med på mer enn 40 plateinnspillinger og har skrevet og spilt i ni tv-serier.

Fra 1976 til 1984 var han en del av Prima Vera, sammen med Jahn Teigen og Herodes Falsk. Trioen parodierte med sarkastiske tekster til kjente artisters melodier.

Samarbeidet fikk derimot en brå slutt, og trioen snakket ikke sammen på hele 15 år. For Mathisen gikk karrieren videre, og han har blant annet turnert med sine show sammen med Herodes Falsk.

Som vaskeekte entertainer vil det være nærliggende å tro at Mathisen kan by på flere interessante øyeblikk og morsomme tolkninger av artistenes låter under årets innspilling av «Hver gang vi møtes».

Dagbladet har vært i kontakt med Tom Mathisen, som sier han ikke har hørt noe om at han skal være med i «Hver gang vi møtes».

- Det vet jeg aldeles ikke noe om, flirer han.

Dagbladet har vært i kontakt med pressekontakt Håvard Solem i TV 2. Han ønsker ikke å uttale seg om navnespekulasjonene.

RØRT: Ole Paus har vært den som har rørt flest av de andre artistene med sine tolkninger i «Hver gang vi møtes». Så ble han selv hedret. Vis mer Vis mer

- Vi bekrefter foreløpig ingenting rundt ny sesong av «Hver gang vi møtes», sier han.

I tidligere sesonger av «Hver gang vi møtes» har kjente musikere, som Halvdan Sivertsen, Henning Kvitnes, Anita Skorgan, Øyvind «Vinni» Sauvik, Wenche Myhre og Åse Kleveland vært med.

I forrige sesong var det Tor Endresen, Christel Alsos, Tshawe Baqwa, Hans Petter Aaserud, Silya Nymoen, Claudia Scott og Tone Damli som rørte seerne med sine tolkninger av hverandres låter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media