<p><b>SIER UNNSKYLD: Bette Midler sier unnskyld og sletter den mye omtalte Twitter-meldingen. Foto:&nbsp;</b>Mayer RCF / Splash News<br>
</p><p><br>
</p>

SIER UNNSKYLD: Bette Midler sier unnskyld og sletter den mye omtalte Twitter-meldingen. Foto: Mayer RCF / Splash News


Vis mer

Bette Midler: - Unnskyld

Ber om unnskyldning etter omstridt Twitter-melding.

(Dagbladet): - Nå som «I am Cait» avsluttes, vil hun da gå tilbake til å bli Bruce? Kommer Kris til å ta ham tilbake? Lukter jeg et nytt bryllup? skrev Bette Midler på Twitter, lørdag forrige uke.

Den amerikanske sangeren og skuespilleren har vært i hardt vær siden Twitter-meldingen, som av mange har blitt omtalt som transfobisk.

Det skriver people.com.

- Unnskyld

Bakgrunnen for meldingen er realityprogrammet «I am Cait», som har fulgt Caitlyn Jenner etter kjønnsskifteoperasjonen, hvor hun gikk fra å være Bruce Jenner til å bli kvinne. Programmet tas nå av skjermen.

Midler har slettet meldingen, men reaksjonene har ikke latt vente på seg. Flere har krevd en unnskyldning fra Midler, og nå legger hun seg flat.

- Kjære venner i HRC, som jeg alltid har støttet. Unnskyld for at min siste melding opplevdes støtende. Det var bare en tanke. Jeg har nok misforstått tidens ånd, skriver Midler.

HRC, Human Rights Campaign, er en organisasjon som jobber for homofile og transpersoners rettigheter i USA.

«Keeping Up with the Kardashians»

Det var i 2015 at Bruce Jenner offentliggjorde sin legning. I ettertid har hun blitt omtalt som verdens mest kjente transperson.

Siden 2007 har Jenner vært å se i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Serien følger ham, ekskona Kris, døtrene deres Kendall og Kylie Jenner, og Kris' barn Kourtney, Kim, Khloé og Rob Kardashian.