«Kokkeskolen»:

- Betydde så innmari mye

Deltaker sendt hjem rett før finalen.

KOKKELERER PÅ TV: Nils-Ingar Aadne, Selda Ekiz, Siri Avlesen-Østli og Frank Kjosås er de gjenværende elevene. Foto: TV 2
KOKKELERER PÅ TV: Nils-Ingar Aadne, Selda Ekiz, Siri Avlesen-Østli og Frank Kjosås er de gjenværende elevene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Det spisser seg til på «Kokkeskolen», og i dagens episode skal de gjenværende elevene opp til en siste tentamen før eksamen nærmer seg med stormskritt.

De fire gjenstående kokkespirene er Selda Ekiz (38), Nils-Ingar Aadne (41), Siri Alvesen-Østli (39) og Frank Kjosås (42).

«KOKKESKOLEN»: En av deltakerne må reise hjem etter dramatiske scener. Video: Rød Løper / Kine Falch / TV 2. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Måtte hjem

Denne uka er det sjømat og stressmestring som står på læreplanen, og deltakerne får utfordret både kokkeleringsevner og stressmestringsegenskaper da de skal opp til den siste tentamen før finalen neste uke.

Etter en jevn konkurranse, hvor elevene fikk bryne seg på en Michelin-rett, er det Aadne som trekker det korteste strået og må reise hjem.

- Det har vært fantastisk gøy å være med. De tre beste i «Kokkeskolen», de står bak meg. Så jeg drar hjem med en opplevelse for livet, sier Aadne i episoden.

- Jeg har jo fått opplevd alle undervisningene, men slipper eksamen, så det er jo egentlig et perfekt scenario, ler han videre.

HEMMELIG: Jan Tore Kjær er en av deltakerne i det nye TV 2-programmet «Kokkeskolen». Under matlaging går det galt, og først nå forteller han hva han holdt hemmelig for alle, inkludert Eyvind Hellstrøm. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi har et talent

Kokkeskolens rektor Eyvind Hellstrøm (74) og sosial- og kontaktlærer Truls Svendsen (51) har ikke lagt skjul på at det var vanskelig å sende hjem deltakerne underveis.

- Det var veldig skummelt først - og så gikk det bare lettere og lettere, så vi har egentlig et talent for det, sa Svendsen til Dagbladet under premierefesten.

- Absolutt, nikket Hellstrøm, før de la spøken til side.

«KOKKESKOLEN»: Ambulanse må tilkalles etter at en deltaker faller om. Reporter: Celina Morken. Video: TV 2 / Kine Falch Vis mer

- Vi var ikke noe glad i det, selv om det gikk fint. Det handlet om det gode samholdet som var der inne, og hvor flinke de var, sa Svendsen og fortsatte:

- Det som var kult var at det betydde så innmari mye for dem å være der.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer