BLE VIRKELIGHET: Shannen Doherty spilte inn en episoden av «Beverly Hills 90210», hvor hun fant en kul i brystet. Nå har hun fått kreft med spredning i sitt virkelige liv. Foto: Danny Moloshok/ NTB/Scanpix
BLE VIRKELIGHET: Shannen Doherty spilte inn en episoden av «Beverly Hills 90210», hvor hun fant en kul i brystet. Nå har hun fått kreft med spredning i sitt virkelige liv. Foto: Danny Moloshok/ NTB/ScanpixVis mer

«Beverly Hills» spådde Shannen Dohertys livskrise. Nå er marerittet blitt til virkelighet

Fant kul i brystet i en av episodene. 

(Dagbladet): I august i fjor avslørte den tidligere «Charmed»- og «Beverly Hills 90210»-stjernen Shannen Doherty (45) at hun hadde fått brystkreft.

Da hadde hun selv visst om sykdommen i et halvt år, og forrige uke avslørte Doherty at kreften hadde spredt seg

Ble virkelighet

I serien «Beverly Hills 90210», spilte Doherty karakteren Brenda, og spesielt en av episodene hun spilte inn har brent seg fast i minnet. Nå har det nemlig skjedd i virkeligheten også.

I et intervju med People forteller Doherty om hvordan Brenda også i en av episodene måtte gjennomgå en biopsi av en klump hun hadde funnet i brystet.

- Jeg husker den episoden fordi den virkelig gjorde inntrykk. Men det er lenge siden og jeg var jo bare et barn. Jeg tenkte at jeg var uovervinnelig og jeg trodde jeg skulle leve evig, forteller hun i intervjuet.

Har fjernet et bryst

I et annet intervju med Entertainment Tonight avslørte også Doherty at hun i mai i år fjernet det ene brystet, og snakker om hva hun synes er det vanskeligste i kampen mot kreften.

- Det ukjente er alltid det som er mest skummelt. Kommer cellegiften til å virke? Kommer strålingen til å virke? Må jeg gå gjennom alt dette flere ganger?

- Alt annet skal jeg klare å håndtere. Smerte er overkommelig og å leve uten et bryst er overkommelig. Det er verre med bekymringen for fremtiden og hvordan fremtiden vil påvirke de du er glad i, fortsetter hun.

Heldigvis opplever skuespilleren å ha fått fantastisk støtte av lege-teamet rundt henne, inkludert kirurgen som fjernet brystet hennes.

- Han ville ikke at jeg skulle våkne opp med absolutt ingenting. Det var veldig viktig for ham at ikke det skulle bli opplevelsen min, så han la inn en sak som kan ekspandere i størrelse slik at jeg har en liten ting der i alle fall. Det er søtt gjort. Noen ganger fyller vi den opp og gjør den større, og noen gang mindre, deler hun i intervjuet.

Doherty har også lagt ut bilder på sin instagramkonto hvor hun takker for støtten hun har fått etter tilbakefallet.