Tori Spelling:

«Beverly Hills»-stjerna deler hjerteskjærende innlegg om barna

- Hun har måttet takle nok mobbing for hele livet.

TAR AVSTAND FRA MOBBING: Tori Spelling har sittet stille lenge nok og tar nå bladet fra munnen om hva barna hennes har gått gjennom. Foto: NTB Scanpix
TAR AVSTAND FRA MOBBING: Tori Spelling har sittet stille lenge nok og tar nå bladet fra munnen om hva barna hennes har gått gjennom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av de 13 siste åra har «Beverly Hills 90210»-stjerna Tori Spelling (46) fått fem barn med ektemannen Dean McDermott (53). I 2007 kom førstemann, sønnen Liam (12), til verden, og allerede året etter fikk de dattera Stella (11).

Paret har også Hattie (8), Finn (7) og Beau (2) sammen.

Spelling og McDermott har helt siden de giftet seg i 2006 skapt en rekke overskrifter som par, både når det gjelder egen økonomi, utroskapsrykter og familiekrangler.

Barna deres har så godt som vokst opp i rampelyset, og selv om det utad kan late til at de lever et glamorøst liv med skuespillerforeldrene, ser virkeligheten ut til å være noe helt annet. I hvert fall hvis vi skal tro 46-åringens siste Instagram-innlegg.

Til sine 1,5 millioner følgere forteller nemlig «Beverly Hills»-stjerna at deres to eldste barn har måttet bytte skole, uten at det har hjulpet noe.

«Mine to førstefødte. De har vært gjennom så mye mobbing at jeg ikke lenger kan sitte stille i båten og ikke uttrykke meg», skriver hun innledningsvis til et bilde av Liam og Stella som små.

- Skaden var skjedd

Stjerna skriver at som liten var hennes nå elleve år gamle datter ikke annet en et uskyldig lite vesen som ga ubetinget kjærlighet, var ærlig, nysgjerrig og snill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer