Beyoncé og Jay Z

Beyoncé har født tvillinger

Beyoncé og Jay Z har blitt foreldre til tvillinger.

MAMMA: Beyoncé og ektemannen Jay Z har blitt foreldre til tvillinger, ifølge amerikanske medier. Foto: AP / NTB Scanpix
MAMMA: Beyoncé og ektemannen Jay Z har blitt foreldre til tvillinger, ifølge amerikanske medier. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stjerneparet Beyoncé Knowles (35) og Jay Z (47) har blitt foreldre til tvillinger. Det skriver People og US Weekly.

- Bey og Jay er begeistret, og har startet å dele nyheten med familie og nære venner, sier en kilde til People.

Ifølge BBC har paret foreløpig ikke bekreftet fødselen selv, og kjønn og navn på tvillingene er ikke offentlig kjent.

Flere ikke navngitte kilder sier til UsWeekly at barna kom til verden tidligere denne uka. Allerede onsdag begynte ryktene å versere om at fødselen var i gang, etter at paret ble observert på vei til et sykehus i Los Angeles.

Satte Instagram-rekord

Det var i februar at paret annonserte graviditeten, ved hjelp av et bilde av gravidmagen på Instagram-kontoen til Beyoncé.

Bildet har i skrivende stund fått 11 millioner likerklikk, noe som ifølge Billboard er rekordhøyt.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters, skrev hun til bildet.

Internett tok helt av etter at det ble kjent at superparet ventet tvillinger, og politiet i Atlanta var blant dem som lot begeistringen ta litt overhånd i sin omtale av nyheten på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

Siden graviditeten ble kjent, har ryktebørsen gått varm. Teorier om barnas kjønn, hvem de ligner på, termin og om artisten i det hele tatt er gravid, har vært blant disse.

Røpet kjønnet?

Seinest denne uka ble det hevdet at tidligere president Barack Obamas tale skal ha røpet kjønnet på tvillingene.

I forbindelse med at artisten Jay Z skulle innlemmes i tekstforfatternes Hall of Fame at artisten fikk en personlig hilsen fra den tidligere presidenten.

- Jay og jeg er også idioter for døtrene våre, selv om han kommer til å gruse meg når de tvillingene dukker opp. Og la oss bare innse det, vi har begge koner som er en god del mer populære enn vi er, sa Obama i talen.

Meldingen kan virke kryptisk, men for brukere på sosiale medier later det til at dette er selve erklæringen om kjønnene på superparets kommende tvillinger - at paret ventet to jenter.

Stjerneparet har fra før datteren Blue Ivy (5). Hun kom til verden i januar 2012, ved hjelp av keisersnitt.

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer

- Som å forelske seg

Den musikalske duoen falt for hverandre i 2002, etter å ha spilt inn låta «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet paret seg i en privat seremoni i New York.

Da Beyoncé var gravid med Blue Ivy, delte hun nyheten da hun stod på scenen under MTV Video Music Awards i 2011.

- Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge Us Weekly.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer