Beyoncé nevnte Det hvite hus i subtil politisk takketale under Grammy-utdelingen

Beyonce med subtilt politisk budskap.

TAKKTALE: Beyoncé holdt en subtil, men politisk takketale. Foto: Kevork Djansezian / Getty Images / AFP / NTB scanpix
TAKKTALE: Beyoncé holdt en subtil, men politisk takketale. Foto: Kevork Djansezian / Getty Images / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Først gjorde Beyoncé sin første offisielle opptreden etter at det for to uker siden ble kjent at hun venter tvillinger.

Så mottok hun pris i kategoerien Best Urban Contemporary Album under nattens Grammy Awards. I takketalen var hun en tanke politisk, men ganske subtil.

- Det er viktig for meg å vise mine barn bilder som reflekterer deres skjønnhet sånn at de kan vokse opp i verden og se seg selv i speilet, først gjennom deres egen familie like så mye som nyhetene, Super Bowl, OL, Det hvite hus og Grammy, og ser seg selv og ikke tviler på at de er vakre, intelligente og kapable, sa Beyoncé.

- Det er noe jeg ønsker for hvert eneste barn, uansett rase, og jeg føler at det er viktig at vi lærer fra historien og anerkjenner våre tendenser til å gjenta våre feil.

Katy Perry

Heller ikke Katy Perry var helt upolitisk da hun framført sin nye singel «Chained to the Rhytm».

Perry hadde blant annet på seg et prangende armbånd med påskriften «Persist», en helt åpenbar referanse til den demokratiske senatoren Elisabeth Warren.

Perry avsluttet låten foran en projeksjon av den amerikanske grunnloven. Det siste hun sa før hun gikk av scenen var:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer