Beyoncé overrasket danser med frieri på scenen

Hjalp danser å fri under showet. 

FRIERI: Beyonce hjalp en av danserne til å fri til kjæresten sin, som er kapteinen i Beyonces dansetropp, under showet i St. Louis. Konserten var en del av «The Formation World Tour». FOTO: Daniela Vesco / NTB Scanpix
FRIERI: Beyonce hjalp en av danserne til å fri til kjæresten sin, som er kapteinen i Beyonces dansetropp, under showet i St. Louis. Konserten var en del av «The Formation World Tour». FOTO: Daniela Vesco / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Beoncé Knowles hadde en spesiell overaskelse til kapteinen for sin egen dansetropp, under helgens show i St. Louis.

Mens dansetroppens leder, Ashley Everett, var helt uvitende, hadde kjæresten hennes og Knowles planlagt et frieri på scenen.

Etter at popstjerna hadde fremført hitlåta «Single Ladies» for fullt hus, ga hun mikrofonen til backup-danseren John Silver. Danseren gikk deretter bort til kjæresten Everett, og fridde til henne foran tusener av Beyoncé-fans, skriver Daily Mail.

Han gjorde dermed alvor av hitlinja «Put a ring on it», i Beyoncés hit fra 2008.

På et tidspunkt fikk Beyonce også publikum til å le, da hun gikk bort til paret for å gratulere, men oppdaget at hun var litt for tidlig ute og begynte å liste seg unna på klønete vis.

Stor hit

Ashley Everett var en av danserne som danset sammen med Beyoncé i musikkvideoen til «Single Ladies (put a ring on it)» i 2008, skriver The Mirror.

Låta fikk tre Grammy-priser i 2010, og ble i flere medier omtalt som en av de beste låtene i 2008. Noen har også omtalt den som en av tiårets beste. Låta toppet også den amerikanske singellista «Billboard Hot 100».

Rykter om utroskap

Rundt Beyonce svirret det derimot rykter tidligere i år, om at ektemannen jay Z hadde vært utro.

Mange mente også at de hardeste linjene på Beyoncés nye album «Lemonade» var myntet på ektemannen Jay-Z.

Mest knusende var det i låta «Don't Hurt Yourself», hvor hun hinter om utroskap og det som kan tolkes som trusler om skilsmisse:

«Who the fuck do you think I is? / You ain't married to no average bitch, boy / You can watch my fat ass twist, boy / As I bounce to the next dick, boy / And keep your money, I got my own / Get a bigger smile on my face, being alone ... This is your final warning / You know I give you life / If you try this shit again / You gon' lose your wife».

Ryktene om at Jay-Z har vært utro fikk sist bein å gå på da det dukket opp en video av Solange Knowles, Beyoncés søster, som angrep svogeren i en heis etter Met-gallaen i 2014. Ifølge The Daily Beast var Solange rasende etter å ha syntes at Jay-Z og designeren Rachel Roy, eks-kona til eks-kompisen Damon Dash, hadde et litt for nært forhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer