<strong>GRAVID:</strong> Popstjernen Beyonce (35) kan avsløre på Instagram at hun er gravid med tvillinger. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Popstjernen Beyonce (35) kan avsløre på Instagram at hun er gravid med tvillinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beyonce og Jay-Z:

Beyonce og Jay-Z venter tvillinger

Avslørte babynyheten over Instagram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Beyonce (35) og ektemannen Jay-Z jubler over ny graviditet.

Onsdag kveld, norsk tid, avslørte kjendisparet på Beyonces Instagram-konto at sangfuglen er gravid igjen.

Og utifra teksten å dømme ser det ut som om den berømte duoen venter tvillinger.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters.

Det vordende paret, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy (5) sammen.

Den gang avslørte Beyoncé graviditeten da hun stod på scenen under MTV Video Music Awards i 2011.

- Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge Us Weekly.

<strong>BLIR STORESØSTER:</strong> Under fjorårets MTV Video Music Awards tok Beyoncé med seg datteren Ivy Blue på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix.
BLIR STORESØSTER: Under fjorårets MTV Video Music Awards tok Beyoncé med seg datteren Ivy Blue på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Knappe ti minutter etter at Beyoncé avslørte graviditeten onsdag, postet også moren hennes, Tina Knowles, tvillingnyheten på sin Instagram-profil.

- WOW nå trenger jeg ikke holde det hemmelig lenger. Jeg er sååå glad Gud velsignet dem med tvillinger, skrev hun under bildet av datteren som stolt viser frem babymagen.

WOWI don't have to keep the secret anymore😀I am soooo happy ❤️❤️God is so good❤️ twin blessings

Et bilde publisert av Tina Knowles (@mstinalawson)

Ville adoptere

Ryktene har lenge gått om at den berømte duoen ønsker å utvide familien.

- De prøver definitivt å bli gravide. Beyoncé drømmer sårt om det. Jay Z har gitt henne alt hun kunne drømme om i livet, og nå ønsker hun å gi noe tilbake til ham - nemlig en sønn, sa en kilde til Hollywoodlife i januar i fjor.

Og i høst svirret det rykter om at duoen ønsket å adoptere et søsken til Blue Ivy.

- De har alltid hatt planer om å ha mer enn ett barn, og de ønsker ikke en stor aldersforskjell mellom Blue Ivy og barnet. Beyoncé elsket å være gravid, men det har ikke skjedd igjen. De vet at klokka går, fortalte en kilde til OK! magazin, ifølge nettsiden In Touch Weekly.

Nå kan imidlertid superparet juble over å ikke bare gi sin datter en - men hele to nye søsken.

<strong>SNART FEM:</strong> Nå kan den lille familien på tre juble over at de nå snart skal bli en familie på fem. Foto: NTB Scanpix
SNART FEM: Nå kan den lille familien på tre juble over at de nå snart skal bli en familie på fem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer