Justin Bieber:

Bieber dukket opp på gården til Seline (10)

- Det ble et minne for livet.

STOLT MØTE: Justin Bieber tok seg god tid til å posere på bilde med Selina Årdal Nesvik da han dukket opp på gården til familien hennes tirsdag. Foto: Juliann Årdal Nesvik
STOLT MØTE: Justin Bieber tok seg god tid til å posere på bilde med Selina Årdal Nesvik da han dukket opp på gården til familien hennes tirsdag. Foto: Juliann Årdal Nesvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Justin Bieber er kjent for å overraske sine fans, og tirsdag var det Seline (10) og Lars Joakim (8) Årdal Nesvik som fikk et privat møte med «Baby»-sangeren.

Popstjerna ladet opp til onsdagens konsert i Stavanger med å kjøre motocross i terrenget utenfor byen.

Det førte ham inn på gårdseiendommen til familien Årdal Nesvik, som bor ca. én times kjøring utenfor Stavanger.

Barnas mor, Juliann Årdal Nesvik, sier til Dagbladet at hun ikke ante noe på forhånd om det celebre besøket.

KJØRTE MOTOCROSS I STAVANGER: Justin Bieber bestemte seg for å kjøre motorcross før dagens konsert i Stavanger. Foto: Privat
KJØRTE MOTOCROSS I STAVANGER: Justin Bieber bestemte seg for å kjøre motorcross før dagens konsert i Stavanger. Foto: Privat Vis mer

- Mannen min hadde fått telefon fra noen som spurte om det var greit å kjøre over eiendommen vår. Han sa ja, men glemte å si fra til meg.

- Da jeg så det var noe som skjedde der nede, så gikk jeg for å se hva det var. Da oppdaget jeg at det var Justin Bieber. Han var en hyggelig ung mann.

Etter hvert kom datteren Seline og sønnen Lars Joakim til stedet og da fikk både smågodt og lov til å ta bilde med popstjerna.

Men storesøster Aleksandra (12) som var på fotballtrening gikk glipp av møtet.

Hun fikk imidlertid en skriftlig personlig hilsen av Justin Bieber.

- Det var veldig hyggelig gjort av ham, sier Juliann til Dagbladet.

Familien har ikke klart å skaffe billetter til onsdagens konsert, men Juliann tror ikke barna depper over det.

- Et personlig møte og en skriftlig hilsen er det nok ikke mange andre som får, sier hun.

Fredrik Ingebrigtsen, daglig leder i MC-butikken Allsupermoto avslørte Biebers motocross-tur på sin Facebook-side tirsdag.

Til Dagbladet sier Ingebrigtsen at det ikke var tvil om at Bieber koste seg.

- De fikk kose seg på Varhaug en god time sør for Stavanger på trailsykkler både på bane og litt utenfor løypene. Det var helt tydelig at Bieber trivdes. Han var utrolig takknemlig for at vi lånte bort utstyret vårt til ham, og takket oss gjentatte ganger.

Bieber landet i 18-tiden på Sola tirsdag.

Søndag deltok han på minnekonserten for ofrene etter terroraksjonene i Manchester og London.

Bieber var ett av flere stjernenavn som bidro på den rørende konserten, som var arrangert av Ariana Grande.

Bieber spilte flere sanger alene på scenen. Han felte også flere tårer. - Dere er så modige. Kjærlighet vinner alltid til slutt!, proklamerte han fra scenen. Andre stjerner som sang var Ariana Grande selv, Miley Cyrus og Katy Perry. Mot slutten av konserten stemte også Coldplay i med den legendariske Oasis-låta «Don't Look Back In Anger», i tillegg til «Fix You», «Viva La Vida» og «Something Just Like This». Helt til slutt gikk en svært rørt Grande ut på scenen og sang «One Last Time», hvor alle i Old Trafford Cricket Ground sang med.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer