Justin Bieber i Norge:

Bieber overrasket alle med spontanbesøk i Stryn

Leide et helt hotell, grillet pølser, sang rundt leirbålet og badet i iskaldt fjellvann.

SUPERSTJERNE: Justin Bieber fikk litt etterlengtet privatliv da han gjestet Stryn søndag. Foto: NTB / Scanpix
SUPERSTJERNE: Justin Bieber fikk litt etterlengtet privatliv da han gjestet Stryn søndag. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kunne Dagbladet avsløre at Bieber hadde leid luksusvillaen til Europris-arving, Dag Høili under oppholdet i hovedstaden.

Høili måtte da sjekke inn på hotell for Biebers skyld, men søndag gikk Biebers ferd altså videre til Stryn og Hjelle hotell, melder TV 2.

Hotelleier i Stryn, Lorentz Hjelle, sier til Seoghør.no at følget til Bieber leide hele hotellet i anledning popstjernens opphold i Sogn og Fjordane.

- De fikk sin egen fløy, og hele hotellet var stengt. Det var ingen ansatte på hotellet mens de var der, de hadde med egen kokk og ordnet seg selv, forteller Hjelle.

Sov ikke på hotellet

Hjelle Hotells eier og daglige leder legger til at Bieber ankom i nitiden søndag morgen, og at popstjernen ikke sov på hotellet det knappe døgnet han var i Oppstryn.

- De hadde jo med seg busser med alle fasiliteter, men spesielt sjåførene syntes nok det var greit å få sove litt i ordentlige senger. Følget dusjet og brukte badene her, men Bieber sov ikke på noen av rommene. Han bare spiste på hotellet, sier Hjelle til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer