Bieber på «Senkveld»: - Elsker mine norske fans

Ivrig Bieber på innspilling av talkshowet.

ROLLEBYTTE: Justin Bieber overtok programlederstolen til Thomas Numme og Harald Rønneberg under innspillingen av «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: TV 2
ROLLEBYTTE: Justin Bieber overtok programlederstolen til Thomas Numme og Harald Rønneberg under innspillingen av «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CHATEAU NEUF (Dagbladet): Tidligere i oktober ble det kjent at den kanadiske popyndlingen Justin Bieber (21) skulle gjeste Norge i slutten av måneden.

Nå er dagen kommet, og Bieber sitter for øyeblikket på Chateau Neuf i Oslo. Her intervjues han intervjues av «Senkveld»-gutta, Thomas Numme og Harald Rønneberg.

Under intervjuet skryter Bieber av fansen i Norge. 

- En av de beste Jentehyl høres i studio i det Bieber entrer scenen. Han foreslår at programlederne og han bytter rolle, noe Numme og Rønneberg går med på.

- La meg stille noen spørsmål. Hvordan er det å være en internasjonal superstjerne? spør Bieber på tull. 

Rollene blir likevel fort snudd tilbake. Bieber svarer følgende på et spørsmål om fanskaren sin, såkalte «beliebers»:

- Jeg elsker norske fans. De er en av mine største fangrupper i verden, sier Bieber på «Senkveld».

- Tror jeg har bronkitt Bieber framfører også akustiske sanger under intervjuet. Singelen «What Do You Mean» blir blant annet spilt med bare gitar og vokal som instrument.

Etter framførelsen unnskylder artisten seg.

- Grunnen til at jeg «suger» er at jeg har en forkjølelse. Jeg tror jeg har bronkitt. Ingen har tid til bronkitt, forklarte 21-åringen etter å ha spilt låta «Hold On Tight».

Etter å ha forklart seg begynner han på en like akustisk versjon av «As Long As You Love Me».

Skal til Canada Bieber lurer på om sendingen er live, og forteller at han skal til Canada i morgen.

Han vil ikke at det skal være live fordi han ikke vil at folk skal vite at han skal tilbake til hjemlandet. Intervjuet er nå over.

En ellers ordknapp Bieber takker for seg, etter å ha brukt mer tid på akustiske framføringer av låter enn på selve intervjuet.

Minikonserten skal start starte.

Intimkonsert 21-åringen skal framføre totalt seks låter i Storsalen på Chateau Neuf. Dagbladets anmelder Mathias Rødahl triller terning på låtene underveis i konserten

Bieber spiller for 1000 utvalgte gjester, som enten har vunnet billetter eller har fått privat invitasjon. 

Fans Dagbladet var i dialog med utenfor Chateau Neuf tidligere i dag uttalte at det var urettferdig at kjendiser skulle få komme, men ikke de mest hardbarka «belieberne». 

Travel dag Før innspillinga av programmet og minikonserten, har Bieber fylt dagen med forskjellige aktiviteter i Oslo-området. 

SYNGER: Justin Bieber framfører singelen «What Do You Mean» akustisk på «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: TV 2
SYNGER: Justin Bieber framfører singelen «What Do You Mean» akustisk på «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: TV 2 Vis mer

Tidlig i ettermiddag ble han observert på et skateboard i Bekkestua sentrum. Bilene til crewet hans skal ha sperret av veien, slik at artisten kunne utfolde seg med rullebrettet sitt. 

Bieber har også besøkt flere skoleklasser denne torsdagen. En klasse på Østerås skole fikk æren av å ha en av verdens største popartister i klasserommet sitt. Artisten droppet dessuten også innom en klasse på Eikeli barneskole i Bærum.  

Kaostilstander Da det som antas å være Biebers bil ankom Chateau Neuf i ettermiddag, brøt det ut kaos.

Politiet og sikkerhetspersonell prøvde å holde de oppmøtte tenåringsjentene i sjakk, men da bilkolonnen dukket opp, spant det hele ut av kontroll. 

Fansen hoppet over gjerder og klatret under netting for å komme seg til en fotballbane like i nærheten. Her mente de at sjansene for å se popidolet var størst. 

Drømmen om Bieber forsvant likevel fort, da han skal ha gått inn i bygningen like fort som bildørene åpna seg. 

Dagbladet har i dag hatt livestudio om Biebers norgesbesøk, med innslag og hurtige oppdateringer om kanadierens påfunn i Norge og generelt i karrieren. Det fortsetter utover kvelden, og kan følges HER

Dagbladet oppdaterer saken
 

SMIIL: Bieber sammen med programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg. Sistnevnte fikk en aldri så liten «brofist» av Bieber i løpet av sendinga. Foto: TV 2
SMIIL: Bieber sammen med programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg. Sistnevnte fikk en aldri så liten «brofist» av Bieber i løpet av sendinga. Foto: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer