Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Justin Bieber:

Bieber slo mannlig fan til blods. Nå forteller 18-åringen hva som skjedde

- Det virker ikke som han liker fansen lenger.

TRØBBEL I SPANIA: Justin Bieber reiser for tiden rundt i Europa i forbindelse med Purpose World Tour, man alt gikk ikke på skinner da han besøkte den spanske byen Barcelona. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL I SPANIA: Justin Bieber reiser for tiden rundt i Europa i forbindelse med Purpose World Tour, man alt gikk ikke på skinner da han besøkte den spanske byen Barcelona. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Popstjerna Justin Bieber (22) har en tendens til å havne i trøbbel, og det var intet unntak da han skulle holde konsert i Barcelona tirsdag.

I bilen på vei til arenaen Palau Sant Jordi i den spanske byen, slo sangeren ifølge Daily Mail til en mannlig fan så han begynte å blø.

Nettstedet TMZ har publisert et videoklipp som viser at mannen følger etter bilen som kjører i lav hastighet forbi en gjeng med ivrige fans.

Den unge mannen lener seg inn gjennom det åpne vinduet i bilen Bieber sitter i, for å komme i kontakt med artisten. Da blir han møtt med et slag i ansiktet.

Åpnet seg om hendelsen

Onsdag gjestet mannen, 18 år gamle Kevin Ramirez, det spanske radioshowet Onda Cero for å snakke om hendelsen som skapte overskrifter verden over.

Ifølge BBC uttrykket han sin skuffelse over Bieber.

Sé quienes me sobran y a quienes necesito.

A photo posted by ✦ Kevin Ramírez ✦ (@kevinram11) on

- Dette er nå i mine advokaters hender. De vil håndtere det, så jeg kan ikke utlevere mer informasjon nå, sa han til radioprogramleder Julia Otero, ifølge nettstedet.

Han ønsket ikke å kommentere om han kommer til å gå til sak mot stjerna.

Han forklarte imidlertid at han i utgangspunktet var på vei for å se Biebers konsert, men at han heller dro rett hjem etter at popstjernen langet ut mot ham.

- Jeg hadde aldri trodd at Justin kom til å slå meg. Han var på flyplassen dagen før og tok bilder med fansen, så jeg regnet med at han var glad for å komme nær oss.

- Han hadde sett oss

I videoen ser man at Ramirez snur seg mot kameraet med blodige lepper, mens de andre tilhengerne rundt ham reagerer med vanntro.

- Bilen stoppet før de kjørte forbi oss, og han hadde sett oss. Han visste at det ikke var gjerder foran oss, og at vi kom til å komme nærme han. Han kunne bare dytte bort hånda mi, i stedet for å gi meg et aggressivt slag i ansiktet, sa han.

Tenåringen, som var en stor tilhenger av «Sorry»-sangeren, sier at han ble svært sjokkert over det hele.

- Jeg likte Justin, men jeg kommer først. Det virker ikke som han liker fansen lenger.

Justin Bieber har ikke kommentert hendelsen.

Ble lagt i bakken

Dette er ikke første gang popstjerna har havnet i problemer på grunn av vold. I 2014 havnet han i et basketak med «Pirates of the Caribbean»-stjernen Orlando Bloom på Ibiza.

BLE ARRESTERT: I 2014 tok politiet i Miami dette bildet av Justin Bieber etter å ha arrestert ham og siktet ham blant annet for fyllekjøring. Bieber benektet anklagene. FOTO: NTB scanpix
BLE ARRESTERT: I 2014 tok politiet i Miami dette bildet av Justin Bieber etter å ha arrestert ham og siktet ham blant annet for fyllekjøring. Bieber benektet anklagene. FOTO: NTB scanpix Vis mer

I juni havnet han igjen i bråk i Ohio, da han skal ha havnet i slåsskamp med en fan som spurte ham om autograf.

Mannen, ved navn Lamont Richmond, sa til TMZ at Bieber «stinket av alkohol» og yppet seg ved å skyte frem brystkassa, før han leverte et slag mot Richmond. Det var dråpen for den kraftige mannen på 1,95 meter, som forsvarte seg ved å legge Bieber i bakken.

Slåsskampen fant sted en knapp måned etter at Bieber delte et innlegg på Instagram-profilen sin, der han ber fansen om å ikke spørre ham om å ta bilder med ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!