Justin Bieber:

Bieber slo mannlig fan til blods. Nå forteller 18-åringen hva som skjedde

- Det virker ikke som han liker fansen lenger.

TRØBBEL I SPANIA: Justin Bieber reiser for tiden rundt i Europa i forbindelse med Purpose World Tour, man alt gikk ikke på skinner da han besøkte den spanske byen Barcelona. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL I SPANIA: Justin Bieber reiser for tiden rundt i Europa i forbindelse med Purpose World Tour, man alt gikk ikke på skinner da han besøkte den spanske byen Barcelona. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Popstjerna Justin Bieber (22) har en tendens til å havne i trøbbel, og det var intet unntak da han skulle holde konsert i Barcelona tirsdag.

I bilen på vei til arenaen Palau Sant Jordi i den spanske byen, slo sangeren ifølge Daily Mail til en mannlig fan så han begynte å blø.

Nettstedet TMZ har publisert et videoklipp som viser at mannen følger etter bilen som kjører i lav hastighet forbi en gjeng med ivrige fans.

Den unge mannen lener seg inn gjennom det åpne vinduet i bilen Bieber sitter i, for å komme i kontakt med artisten. Da blir han møtt med et slag i ansiktet.

Åpnet seg om hendelsen

Onsdag gjestet mannen, 18 år gamle Kevin Ramirez, det spanske radioshowet Onda Cero for å snakke om hendelsen som skapte overskrifter verden over.

Ifølge BBC uttrykket han sin skuffelse over Bieber.

- Dette er nå i mine advokaters hender. De vil håndtere det, så jeg kan ikke utlevere mer informasjon nå, sa han til radioprogramleder Julia Otero, ifølge nettstedet.

Han ønsket ikke å kommentere om han kommer til å gå til sak mot stjerna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer