Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Biebers aprilspøk fikk folk til å klø seg i hodet

Et ultralydbilde og et bilde av kona på legekontoret lurte muligens noen.

EKTEPAR: Justin Bieber delte mandag to bilder på Instagram som tilsier at han og kona venter barn. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Justin Bieber delte mandag to bilder på Instagram som tilsier at han og kona venter barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag delte popstjerna Justin Bieber (25) et ultralydbilde på Instagram, noe som kunne tyde på at han og kona Hailey Baldwin (22) venter sitt første barn.

Med tanke på datoen, 1. april, var kommentarfeltet splittet, og en rekke fans mente det var en god, gammeldags aprilspøk de hadde blitt offer for.

Oppmerksomme fans bet seg raskt merke i at ultralydbildet som sangstjerna delte er nøyaktig likt det som kommer opp hvis man googler ordet «ultrasound», og Baldwin kommenterte «Ha-ha, veldig morsomt» under bildet - noe mange tolket som at bildet var en aprilspøk.

Også datoen på bildet er feil, da det er fra februar. Dermed slo mange seg til ro med at det hele var en spøk, før Bieber delte nok et bilde på Instagram.

Denne gangen la han ut et bilde som fikk fansen til å klø seg i hodet. Bildet, som ser ut til å være fra et legekontor, viser Baldwin som tar seg på magen under en gynekologisk undersøkelse med to leger rundt seg og følgende bildetekst:

«Hvis dere trodde det var en aprilspøk».

If U thought it was April fools

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Men så tok det ikke mer enn en times tid før Bieber måtte innrømme at det hele var en aprilspøk:

«Vent litt, omg, er det... en aprilspøk», skriver Bieber på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Virvelvindromanse

Etter et årelangt vennskap innledet Bieber og Baldwin et romantisk, men kortvarig forhold i 2016. Etter bare noen måneder ble det slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene. Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

I februar avslørte Bieber og Baldwin, som begge er religiøse, at deler av grunnen til at de valgte å gi hverandre sine ja så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarte popstjerna i et intervju med Vogue.

PÅ GATA: Daglig flokker flere tusen mennesker seg foran Buckingham Palace i håp om å se et glimt av den britiske kongefamilien. Denne dagen var det en kanadisk artist som stjal oppmerksomheten. Video: CNN Vis mer

Gravidspekulasjoner

Videre avslørte Bieber til bladet at han før han traff Baldwin igjen hadde han levd i et selvpålagt sølibat i over ett år fordi han hadde «et reelt problem med sex». Han beskrev det som en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede, og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere Gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sa han den gangen.

Etter at den raske ekteskapsinngåelsen ble kjent har det blitt spekulert på om duoen giftet seg fordi Baldwin var gravid. Dette avkreftet paret i intervjuet, og 22-åringen sa at hun ønsker å vente et par år til før hun blir mor.

FORLOVET: Hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer