FAST DANSEFØLGE: Justin Bieber har en rekke dansere med seg på sin «Purpose World Tour». Mange av dem har for fansen blitt kjendiser, og det oppleves ifølge erkefansen som stort å møte dem. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, NTB scanpix
FAST DANSEFØLGE: Justin Bieber har en rekke dansere med seg på sin «Purpose World Tour». Mange av dem har for fansen blitt kjendiser, og det oppleves ifølge erkefansen som stort å møte dem. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, NTB scanpixVis mer

Justin Bieber i Norge:

Biebers danser til Dagbladet: - Flott å være her

Biebers dansere er ordknappe i forkant av konserten. 

THE THIEF (Dagbladet): Det er bare timer siden Justin Biebers dansere ankom hovedstaden. Mens enkelte tok buss, valgte andre å fly til Oslo. Danserne er med Bieber på alle hans konserter, og har tilbragt de siste dagene i Paris.

På tross av lange buss- og flyturer har flere av danserne allerede blitt observert i Oslos gater.

Det er spesielt på og i nærheten av det luksuriøse hotellet The Thief på Tjuvholmen danserne har befunnet seg.

ORDKNAPP DANSER: Nick DeMoura hadde knapt med tid til overs for både presse og oppmøtte fans. Foto: Dagbladet
ORDKNAPP DANSER: Nick DeMoura hadde knapt med tid til overs for både presse og oppmøtte fans. Foto: Dagbladet Vis mer

Flere fans har torsdag kveld møtt opp utenfor, og mange av dem har fått et glimt av superstjernas dansere.

Det har Dagbladets reporter på stedet også gjort.

Ordknapp danser

En av Biebers mest profilerte dansere, Nick DeMoura, sier til Dagbladet at han liker hovedstaden.

- Det er veldig flott å være her i Norge, sier DeMoura til Dagbladet.

Ellers ordknapp og med sikkerhetsvakt på slep, forlot danseren stedet. Selv om han ikke sa så mye, var det nok til å få de oppmøtte ungjentene til å skjelve.

Fornøyde «beliebers»

- Jeg skjelver ennå! Det var veldig stort å få møte danserne. Det er en måte å komme nærmere Justin på, sier Line Roland (13) til Dagbladet.

Med seg på tur har hun moren Bente Døvik Roland. De kom med toget fra Lillesand tidligere i dag, og har lett etter danserne siden de forlot perrongen.

- Justin betyr veldig mye for meg. Både som musiker, person og på grunn av utseendet. Nå som jeg endelig har billett til konserten gleder jeg meg stort, sier 13-åringen.

GLEDER SEG TIL BIEBER: Line Roland (13) og Victoria Kellerstam (15) sier til Dagbladet at det er stort å møte Biebers dansere. Spesielt nevner de Nick DeMoura, som er nær venn med Bieber. De håper selvfølgelig også å få et glimt av superstjerna, også. Foto: Dagbladet 
GLEDER SEG TIL BIEBER: Line Roland (13) og Victoria Kellerstam (15) sier til Dagbladet at det er stort å møte Biebers dansere. Spesielt nevner de Nick DeMoura, som er nær venn med Bieber. De håper selvfølgelig også å få et glimt av superstjerna, også. Foto: Dagbladet  Vis mer

15 år gamle Victoria Kellerstam fra Oslo har også møtt opp utenfor The Thief i Oslo. Hun var på Biebers skandalekonsert i fjor, og håper på kompensasjon under konsertene i helga.

- Jeg sto på fjerde rad da han gikk av scenen. Det var utrolig skuffende og jeg ble ganske lei meg. Nå står jeg her for å komme nærmere Justin, forteller hun.

Kellerstam mener at det var stort å møte DeMoura.

- Han er såpass «close» med Justin, og de har mye med hverandre å gjøre. Det var stort å se ham, forklarer hun.

Norsk dansetalent

Fansen lurer fortsatt på når superstjerna selv ankommer Oslo, men tidligere i dag ankom altså danserne.

Med i danse-crewet til Bieber er norske Mona Jeanette Berntsen. Hun skrev på sin instagramkonto at hun gleder seg til å komme til hjemlandet.

- Oslo neste - Jeg kommer hjem! skriver en tydelig glad Berntsen på sin instagramkonto.

Første gang Berntsen danset for Bieber var i musikkvideoen til sangen «Eenie Meenie» fra 2010.

Siden det har nordmannen danset for flere store stjerner, og hun var også med på Justin Biebers forrige turné til Norge.