Mayim Bialik:

«Big Bang Theory»-stjerna: - Jeg har det ikke så bra, om jeg skal være ærlig

Gjorde det slutt med kjæresten rett før jul.

TUNG TID: «Big Bang Theory»-stjerna Mayim Bialik deler tunge tanker kort tid etter bruddet med den hemmelige kjæresten. Her sammen med skuespillerkollega Jim Parsons, som for øvrig spiller kjæresten hennes i den populære sitcom-serien. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: «Big Bang Theory»-stjerna Mayim Bialik deler tunge tanker kort tid etter bruddet med den hemmelige kjæresten. Her sammen med skuespillerkollega Jim Parsons, som for øvrig spiller kjæresten hennes i den populære sitcom-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I november avslørte skuespillerstjerna Mayim Bialik (43), best kjent for rollen som Amy Farrah Fowler i den populære sitcom-serien «The Big Bang Theory», at det er slutt mellom henne og kjæresten, som hun for øvrig aldri har navngitt, etter fem år.

Bruddet har 43-åringen tilsynelatende ikke tatt så bra.

I et lengre innlegg på Instagram, som Bialik delte på julaften, åpner hun opp om ei vanskelig tid.

- Myndighetene er midt i en «shutdown», det er julaften, jeg er nysingel og jeg har det ikke så bra, om jeg skal være ærlig, skriver hun til et bilde av seg selv med et morskt uttrykk.

43-åringen refererer i innlegget til situasjonen «government shutdown»; at Kongressen og Det hvite hus ikke kommer til budsjettenighet.

- Jeg kan ikke kontrollere ham

Med glimt i øyet mener hun imidlertid at dét ikke er det verste om dagen.

- Det mest utfordrende problemet akkurat nå er de to kattene mine. Etter to år sammen har de startet en krig om dominans, som innebærer både urin og avføring. Kort fortalt, senga mi er ikke i stand til å bli sovet i, og jeg sover på sofaen. Bare for å holde dere oppdatert på livet mitt. God jul! fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer