Nikki Grahame:

«Big Brother»-stjerne (38) død

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

DØD: Realitystjerna Nikki Grahame er død. Hun ble 38 år gammel. Foto: Ana M Wiggins / SplashNews / NTB
DØD: Realitystjerna Nikki Grahame er død. Hun ble 38 år gammel. Foto: Ana M Wiggins / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Big Brother»-stjerna Nikki Grahame er død, 38 år gammel. Det melder vennene hennes på GoFundMe-siden hennes. Dødsfallet bekreftes også av hennes agent til SkyNews.

«Det er med stor sorg vi må gi meddele om at vår kjære venn Nikki gikk bort tidlig fredag 9. april», heter det i uttalelsen fra vennen Leon Dee.

«Det knuser hjertene våre å vite at noen som er så dyrebar ble tatt fra oss i en så ung alder. Nikki berørte ikke bare livet til millioner av mennesker, men også hennes venner og familie som vil savne henne enormt», står det videre.

38-åringen har lenge hatt problemer med anoreksi, og har blitt behandlet for det den siste måneden. GoFundMe-siden ble opprettet for å hjelpe henne gjennom behandlingen.

Det er ikke kjent hva dødsårsaken er.

RYSTENDE: Soveromsopptak fra 2017 vekker harme. Video: ELIAS ZAHL-PETTERSEN Vis mer

Reality

Realitystjerna ble kjent da hun tok steget inn i det populære «Big Brother»-huset i 2006. Der kom hun på femteplass. I åra etter har hun imidlertid oså blitt godt kjent gjennom sin egen realityserie «Princess Nikki».

Grahame har også gitt ut to bøker, «Dying' to be thin» og «Fragile». Begge bøker er basert på hennes erfaring med spiseforstyrrelser.

Trenger du hjelp?

Er du eller noen du kjenner berørt av spiseforstyrrelser eller sliter med forholdet til mat, kropp og vekt? Her finner du hjelp:

  • Ring 113 ved akutte tilfeller
  • Spiseforstyrrelsesforeningen - Informasjons- og krisetelefon:22 94 00 10
  • Rådgivning for spiseforstyrrelser (Ros) er tilgjengelig via chat, e-post: veiledning@nettros.no eller telefon: 948 17 818

På Instagram har hun mer enn 110 000 følgere. Der han flere fans nå strømmet til kommentarfeltene for å uttrykke sine kondolanser.

«TV-ikon. Hvil i fred, Nikki, du vil bli savnet», skriver en følger.

«Sov godt, vakre kvinne», skriver en annen.

«Verden har vært et trist sted den siste uka, det minner oss på at vi må elske menneskene rundt oss litt mer, klemme dem litt hardere og aldri ta dem for gitt - siden morgendagen aldri er lovet. 'Big Brother'-dronning, hvil i fred», skriver en tredje.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer