Sofia Vergara:

Bikinibilde vekker oppsikt

- Hvor gammel er du igjen?

SJOKKERER: Sofia Vergaras sitt nyeste bikinibilde får folk til å dobbelsjekke alderen hennes. Foto: Shutterstock editorial/NTB
SJOKKERER: Sofia Vergaras sitt nyeste bikinibilde får folk til å dobbelsjekke alderen hennes. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi i Norge må pakke oss inn i ull og superundertøy, er det noen som kan feire jul i litt færre plagg. Blant dem finner vi skuespiller Sofia Vergara (50), som for øyeblikket befinner seg i varmere strøk.

Den colombianske skuespilleren har den seineste tida delt flere feriebilder på Instagram, og det er spesielt ett bilde som vekker oppsikt.

Vergara delte nemlig et bikinibilde av seg selv, noe som fikk flere i kommentarfeltet til å hylle kroppen til den 50 år gamle skuespilleren.

KRITIKK: Denne videoen delt av Cristiano Ronaldos kjæreste, Georgina Rodriguez, får den spanske politikeren til å se rødt. Video: Twitter. Vis mer

Får skryt

«Hvor gammel er du igjen? 24?», skriver en følger i kommentarfeltet.

«Sofia får ikke nok anerkjennelse for hvor smart og pen hun er. Hun er pen for en 20-åring, men så er hun 50? Det går ikke an», er det en som skryter.

Bikinibildet har allerede rukket å få over 1,3 millioner likerklikk.

Instagraminnlegget kan muligens tolkes som en liten bursdagsgave til Vergaras ektemann, «Magic Mike»-kjekkasen Joe Manganiello (46), som fylte år samme dag. Paret har vært gift siden 2015, og blir ofte omtalt som et av Hollywood heteste par.

Vergaras skuespillerkollega Justin Mikita (37) skryter av både 50-åringen og ektemannen hennes under bikinibildet.

DRISTIG KARRIEREBYTTE: Australske Libbie Hopwood har byttet karriere, og gir nå tips på OnlyFans. Vis mer

«Sofia! Jeg hadde elsket å se ut som deg for en dag. Eller som Joe. Men mest som deg. Elsker dere!», har Mikita kommentert.

Tøffe år

Til tross for det som tilsynelatende er et lykkelig ekteskap med Manganiello, har Vergara stått i en personlig storm de seineste åra med sin tidligere forlovede.

Ekskjæresten Nick Loeb (47) saksøkte nemlig Vergara i 2017, ettersom hun ville destruere sine egne embryoer som paret hadde fryst ned da de fortsatt var sammen.

Loeb ville la embryoene bli til barn via surrogati, og han ville derfor få Vergara dømt for omsorgssvikt ettersom hun ikke ville la han bruke eggene.

Vergara vant imidlertid i retten, og de nedfryste eggene kan nå ikke bli barn uten hennes samtykke.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer