Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Bikinikledde jenter er noe som vekker begjær

Derfor nekter «Farmen»-Andreas å hoppe oppi «intim gryte med hud, bikini og pupper».

- OPPFØR DERE: Andreas Nørstrud (28) vil i kveldens episode ikke hoppe i stampen med de andre «Farmen»-deltakerne. - Bikinikledde jenter er i høyeste grad noe som vekker begjær. Foto: TV 2
- OPPFØR DERE: Andreas Nørstrud (28) vil i kveldens episode ikke hoppe i stampen med de andre «Farmen»-deltakerne. - Bikinikledde jenter er i høyeste grad noe som vekker begjær. Foto: TV 2 Vis mer

(Dagbladet): Hjartdal-mannen Andreas Nørstrud (28) har i «Farmen» gjort seg kjent for sitt noe uvanlige og svært konservative syn på kristendommen og kjønnsroller.

I kveldens episode tar han et nytt standpunkt, når han nekter å bade sammen med jentene i badestampen inne på gården.

- For å hindre begjær - Jeg ser for meg at de aller fleste her på gården ser på badestampen som en veldig sosial, hyggelig greie, og jeg vil veldig gjerne også være med på det, men jeg vil ikke stue meg ned i en badestamp med jenter, sier Nørstrud og legger til at han ikke ønsker å «sause sammen i en intim gryte med hud, bikini, pupper og det som er».

Mens de andre deltakerne koser seg i stampen, sitter Nørstrud borte ved bålet for seg selv.

- Det er rett og slett helt naturlig å unngå det å samle sammen halvnakne manns- og kvinnekropper på den måten der. Man ønsker jo å hindre et eventuelt begjær. Det å hoppe i en badestamp kan i høyeste grad skape et begjær, utdyper «Farmen»-deltakeren til Dagbladet.

- Hva skjer dersom en bikinikledd går forbi deg på badestranda, da?

- Det har skjedd mange ganger. Jeg har jo vært i offentlige basseng med sønnen min, og jeg har ikke tatt på vei for det. Hvis jeg ser bikinikledde jenter, så har jeg et veldig avslappet forhold til det, fortsetter han.

Vil dele strendene Nørstrud mener likevel at man burde få til en ordning slik at kvinner og menn kan bade separat ved landets badestrender.

- Ja, jeg tenker at jenter og gutter kan bade hver for seg, at man ikke trenger å gå helt inntil hverandre. Bikinikledde jenter er i høyeste grad noe som vekker begjær.

«Farmen»-deltaker Marianne Otterlei ble ikke overrasket da Nørstrud droppet stampebadet.

- Absolutt ikke. Vi regnet nesten med det. Men han satt jo ved siden av oss og var sosial, så altfor ille kunne det ikke ha vært, sier hun til Dagbladet.

Otterlei forteller at de andre og Nørstrud til slutt ble enige om å være uenige, og at det lettet stemninga på gården.

- Vi ble veldig vant med meningene hans etter hvert. Vi ble enige om å være uenige. Etter hvert fikk vi også se andre sider av Andreas. Han er en veldig god samtalepartner og en veldig snill person bak alle meningene, sier hun.

NEKTER Å BADE MED KVINNER: I kveldens «Farmen»-episode nekter Andreas Nørstrud å bade i stampen sammen med jentene. Foto: TV 2
NEKTER Å BADE MED KVINNER: I kveldens «Farmen»-episode nekter Andreas Nørstrud å bade i stampen sammen med jentene. Foto: TV 2 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media