Prinsesse Beatrice giftet seg:

Bildene fra det hemmelige bryllupet

Prinsesse Beatrice og italienske Edoardo Mapelli Mozzi ga hverandre sitt ja fredag 17. juli. Den intime seremonien skjedde i all hemmelighet.

BRYLLUP: Prinsesse Beatrice og italienske Edoardo Mapelli Mozzi ga hverandre sitt ja fredag 17. juli. Den intime seremonien skjedde i all hemmelighet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Beatrice (31) og kjæresten Edoardo Mapelli Mozzi (37) giftet seg i en hemmelig seremoni på Windsor Castle fredag morgen. Det melder en rekke britiske medier, deriblant Sky News.

Nå har bildene fra det kongelige bryllupet blitt offentliggjort.

- Den private bryllupsseremonien mellom prinsesse Beatrice og Mr. Edoardo Mapelli Mozzi fant sted 11.00 fredag 17. juli i The Royal Chapel of All Saints i Windsor, bekrefter Buckingham Palace i en uttalelse til CNN.

Lånte dronningas kjole

Dronning Elizabeth (94) og ektemannen prins Philip (99) var til stede i bryllupet. Det samme gjelder prinsessas far, prins Andrew (60). Seremonien ble holdt i All Saints Chapel i Windsor Great Park.

Om lag 20 personer skal ha vært til stede i seremonien.

Bruden var kledd i dronningas kongelige kjole og tiara. Vintage-kjolen er designet av Norman Hartnell, og ble skreddersydd til å passe prinsessen av dronningas private designer.

Dronninga tillot også barnebarnet å bære den samme tiaraen som hun selv brukte på sin bryllupsdag. Det skriver Sky News.

Forlovet seg i september

Vielsen skulle i utgangspunktet finne sted i slutten av mai i år, men som følge av coronaviruset ble bryllupet utsatt. Prinsessen og hennes italienske kjæreste varslet at de ville avlyse bryllupsfesten allerede i mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer