Disney-stjerna Cameron Boyce:

- Bildet er tatt timer før du ble revet vekk

Faren deler det siste bildet av avdøde Cameron Boyce (20).

TRAGISK: Den 20 år gamle Disney-stjerna Cameron Boyce døde søndag, som følge av en medisinsk tilstand. Nå har faren delt det siste bildet av ham. Foto: NTB scanpix
TRAGISK: Den 20 år gamle Disney-stjerna Cameron Boyce døde søndag, som følge av en medisinsk tilstand. Nå har faren delt det siste bildet av ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Reaksjonene etter dødsfallet til Disney-stjerna Cameron Boyce (20) har vært mange. Familie, kolleger og fans opplever en bunnløs sorg etter skuespillerens brå bortgang søndag, og sliter med å finne ord for å beskrive de tøffe dagene.

Onsdag bekreftet familien at dødsfallet skyldtes et epilepsianfall 20-åringen hadde fått i søvne. Han har hatt sykdommen i flere år, men denne gangen ble anfallet oppdaget for seint. Livet sto ikke til å redde, og skuespilleren forlot verden altfor ung.

Selv om familien har bedt om ro og privatliv i den kommende perioden, har skuespillerens far, Victor Boyce, de siste dagene delt flere beskjeder i sosiale medier. På tirsdag takket han for all støtten familien hadde mottatt de siste dagene, som har fungert som en trøst i «marerittet han ikke klarer å våkne fra».

Siste bildet

Nå har han delt nok et innlegg om sønnen. Denne gangen har faren delt det som trolig er det siste bildet som ble tatt av 20-åringen, dagen før han avgikk ved døden.

«Sønnen min», åpner faren det hjerteskjærende Instagram-innlegget med, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer