Bildet norske Beliebers vil hate å se

Forlot scena i Norge grunnet vannsøl.

IKKE SÅ REDD LIKEVEL: Justin Bieber forlot scenen i Norge da det kom vannsøl på scena. Under American Music Awards så ikke vann på scena ut til å være et særlig stort problem. Foto: NTB Scanpix
IKKE SÅ REDD LIKEVEL: Justin Bieber forlot scenen i Norge da det kom vannsøl på scena. Under American Music Awards så ikke vann på scena ut til å være et særlig stort problem. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Justin Biebers skandalekonsert på Chateau Neuf 29. oktober ble omtalt verden over, da han gikk av scenen etter én låt etter å ha klaget på vannsøl ved scenekanten. 

Natt til søndag så imidlertid ikke dette ut til å ha vært et særlig stort problem for ungpikeidolet.

Da han opptrådte på American Music Awards, var nemlig artisten dynka i vann, og opptrådte mens flere liter regnet ned på scena.

Dagen etter Norges-konserten var TV 2 svært skuffet over superstjernens oppførsel, og mente det var et klart avtalebrudd. 

- Vil få tilbudt billett I etterkant av opptredenen i Norge skrev Dagens Næringsliv at flere av sponsorene til arrangementet også krevde erstatning.

Platedirektør Petter Singsaas i Universal Music Norge forklarer overfor Dagbladet at det ikke stemmer.

- Ingen av sponsorene har krevd erstatning. Vi har vært i god dialog med alle, og alle er fornøyd med det de fikk ut av det, sier han og fortsetter:

- Universal har derfor ikke tapt noe på dette eventet.  

Fansen som fikk oppleve den korte opptredenen vil imidlertid få en liten kompensasjon.

- Publikum som var i salen vil bli tilbudt en billett hver til konserten når han måtte komme på turné til Norge, sier han.