Kim Kardashian:

Bildetabbe: - Hvorfor har du seks tær?

Kim Kardashian skulle reklamere for sin nye parfyme sammen med lillesøsteren Kylie Jenner. Det gikk imidlertid ikke helt etter planen.

REDIGERINGSTABBE?: Kim Kardashian har delt et nytt bilde med lillesøster Kylie Jenner, hvor de reklamerer for en ny parfyme. Problemet er bare at det er noe helt annet enn det nye produktet som stjeler oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix
REDIGERINGSTABBE?: Kim Kardashian har delt et nytt bilde med lillesøster Kylie Jenner, hvor de reklamerer for en ny parfyme. Problemet er bare at det er noe helt annet enn det nye produktet som stjeler oppmerksomheten. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kjendiser blir raskt undersøkt nærmest med lupe så fort de deler bilder i sosiale medier, og det skal på rekordtid avgjøres om bildene er tuklet med eller ikke. En av dem som følges med argusøyne er realitystjerna Kim Kardashian West (38).

Hun har ved flere anledninger blitt anklaget for å redigere figuren sin, fjerne strekkmerker og generelt endre mye på bildene hun velger å dele på Instagram.

Selv om den verdenskjente 38-åringen flere ganger hardnakket har nektet for dette, har hun også blitt tatt på fersken.

Nå er det nok en gang mange som mener at et bilde realitystjerna har har delt er fikset på - og det er lite populært blant fansen. I anledning lanseringen av en ny parfyme hun har laget med lillesøsteren Kylie Jenner (22), har Kardashian nå delt et bilde av de to på bildedelingstjenesten.

I matchende antrekk poserer de berømte realitysøstrene med hver sin parfymeflaske i hendene. Det eneste problemet er at det er noe helt annet som fanger folks oppmerksomhet: Det faktum at Kardashian tilsynelatende har seks, ikke fem, tær på den ene foten.

«Har jeg blitt gal, eller har Kim seks tær? Kan noen være så snill og forklare, jeg er så forvirret. Jeg har telt så mange ganger», skriver en følger under bildet.

Også på Twitter har flere hengt seg opp i «den sjette tåa» til realitystjerna:

Artikkelen fortsetter under videoen, der du kan se flere av Kim Kardashians mer tvilsomme Instagram-bilder.

BILDEFUSK: Samtidig som debatten går rundt barn og unges mentale helse og påvirkning fra sosiale medier, driver flere Instagram-stjerner med retusjering av egne bilder. Kine og Jonas avslører tre av de verst retusjerte bildene til en av de aller største - Kim Kardashian. Vis mer

Svarer

Flere andre har lagt merke til tå-tabben, og lufter sine meninger under bildet.

«Bror, 11. august hadde hun bare fem tær. Hvordan kan det gå så galt med redigeringen at du ender opp med en sjette tå?» spør en i kommentarfeltet.

«Dette bildet har så mange feil i seg», skriver en tredje følger.

Kjendisblogger Perez Hilton (41) omtaler på sin side den sjette tåa som «ikonisk».

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

Det er imidlertid ikke bare Kim Kardashians tå som får oppmerksomhet i kommentarfeltet. Flere mener også at Kylie Jenners venstre arm, den hun holder parfymeflaska i, ser redigert ut - dette spesielt fordi partiet ved albuen til 21-åringen ser større ut enn til vanlig.

En talsperson for Kardashian forteller til Page Six at de ekstra tærne ikke er et resultat av bilderedigering, men vinkelen føttene deres står i på bildene.

Kim Kardashian har som nevnt gått på flere redigeringsblemmer opp gjennom tidene, noe også flere av søstrene hennes har gjort. Blant dem også den eldste i søskenflokken, Kourtney Kardashian (40).

- Er dette en spøk?

40-åringen fikk nemlig høre det da hun tidligere i år delte et bilde av seg selv som poserer naken i et badekar, kun dekket av såpebobler. Den gang var det spesielt én detalj ved bildet som folk hang seg opp i.

Stjernens ene ben er unormalt langt, noe som tydelig viser at bildet er redigert, og at det heller ikke er gjort en særlig god jobb med akkurat dette.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Bedre ble det heller ikke av at det redigerte bildet hadde teksten «Love yourself as deeply as you love them», som på norsk kan oversettes til «elsk deg selv så høyt som du elsker andre».

I kommentarfeltet haglet det inn med kommentarer som «er dette en spøk?» og «dette er elendig redigering og bruk av photoshop». Kourtney Kardashian selv kommenterte aldri disse beskyldningene.