Kim Kardashian:

Bildetabbe: - Hvorfor har du seks tær?

Kim Kardashian skulle reklamere for sin nye parfyme sammen med lillesøsteren Kylie Jenner. Det gikk imidlertid ikke helt etter planen.

REDIGERINGSTABBE?: Kim Kardashian har delt et nytt bilde med lillesøster Kylie Jenner, hvor de reklamerer for en ny parfyme. Problemet er bare at det er noe helt annet enn det nye produktet som stjeler oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix
REDIGERINGSTABBE?: Kim Kardashian har delt et nytt bilde med lillesøster Kylie Jenner, hvor de reklamerer for en ny parfyme. Problemet er bare at det er noe helt annet enn det nye produktet som stjeler oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjendiser blir raskt undersøkt nærmest med lupe så fort de deler bilder i sosiale medier, og det skal på rekordtid avgjøres om bildene er tuklet med eller ikke. En av dem som følges med argusøyne er realitystjerna Kim Kardashian West (38).

Hun har ved flere anledninger blitt anklaget for å redigere figuren sin, fjerne strekkmerker og generelt endre mye på bildene hun velger å dele på Instagram.

Selv om den verdenskjente 38-åringen flere ganger hardnakket har nektet for dette, har hun også blitt tatt på fersken.

Nå er det nok en gang mange som mener at et bilde realitystjerna har har delt er fikset på - og det er lite populært blant fansen. I anledning lanseringen av en ny parfyme hun har laget med lillesøsteren Kylie Jenner (22), har Kardashian nå delt et bilde av de to på bildedelingstjenesten.

I matchende antrekk poserer de berømte realitysøstrene med hver sin parfymeflaske i hendene. Det eneste problemet er at det er noe helt annet som fanger folks oppmerksomhet: Det faktum at Kardashian tilsynelatende har seks, ikke fem, tær på den ene foten.

«Har jeg blitt gal, eller har Kim seks tær? Kan noen være så snill og forklare, jeg er så forvirret. Jeg har telt så mange ganger», skriver en følger under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer