Bill Clinton og Gennifer Flowers:

Bill Clintons «ukjente» sidesprang

Påsto å være ekspresidentens elskerinne i tolv år. Så kom forløsningen.

KAMPEN: Gennifer Flowers er kanskje ikke et navn alle har umiddelbar kjennskap til. Mens hun prøvde å fortelle sin side av affæren med Bill Clinton, prøvde makter i Washington D.C. å dysse henne ned. Så, etter å ha kjempet i årevis, kom sannheten fram. Foto: NTB scanpix
KAMPEN: Gennifer Flowers er kanskje ikke et navn alle har umiddelbar kjennskap til. Mens hun prøvde å fortelle sin side av affæren med Bill Clinton, prøvde makter i Washington D.C. å dysse henne ned. Så, etter å ha kjempet i årevis, kom sannheten fram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Når man kobler Bill Clinton (73) opp mot begrepet utroskapsskandale, vil Monica Lewinsky (46) raskt bli et sentralt navn. Historien er veldokumentert, og består av løgn, fornektelse, svik, en hasardiøs affære - samt en sittende president som ble stilt for riksrett.

Seks år før Clintons upassende forhold til den unge praktikanten rystet en hel verden, kom en annen kvinne på banen med påståtte liknende erfaringer. En som aldri oppnådde like massiv medieinteresse som Lewinsky, men som ropte høyt i håp om at historien aldri ville gjenta seg.

Gennifer Flowers ble midtpunktet i presidentvalgkampen i 1992, da nattklubb-sangerinnen sto fram i ukebladet Star og erklærte at hun hadde hatt et tolv år langt hemmelig seksuelt forhold til Bill Clinton.

På dette tidspunktet var sistnevnte guvernør i hjemstaten Arkansas. Foruten at Flowers påsto å sitte på lydbåndopptak som skulle bevise at de to hadde en affære, var Oklahoma-kvinnen langt fra sparsommelig med pikante detaljer.

Hun hevdet blant annet at Clinton ved en anledning hadde bønnfalt henne om å ha sex i selve guvernør-boligen ved Little Rock. De to skal ha møttes med jevne mellomrom - hvor ektefellen Hillary i ett av tilfellene angivelig befant seg på plenen noen få meter unna rommet de to var i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer