Bindi Irwin (21) gråter fortsatt

I et åpenhjertig intervju forteller Steve Irwins datter om sorgen som preger henne fortsatt. Til tross for at hun ennå er ung, har hun bygget seg en innholdsrik CV.

GRÅTER FORTSATT: Bindi Irwin (21) forteller at hun fortsatt gråter etter farens død. Foto: NTB Scanpix
GRÅTER FORTSATT: Bindi Irwin (21) forteller at hun fortsatt gråter etter farens død. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For snart 13 år siden fikk verden overrakt beskjeden om at krokodillejegeren Steve Irwin (44) omkom etter å ha blitt stukket i hjertet av en piggrokke i forbindelse med innspillingen av en undervannsdokumentar.

Den legendariske TV-profilen etterlot seg kona Terri (55), dattera Bindi (21) og sønnen Robert (15).

I forbindelse med sin egen 21-årsdag har Bindi stilt opp til intervju med Stella Magazine. Der erkjenner hun at hun fortsatt ikke kan forutse når sorgen sniker seg på henne.

Sist gang var for et par uker siden, da hun så gjennom gamle videoklipp av Steve.

- Det var gamle opptak av pappa sammen med krokodiller. Selv om jeg har sett klippet omkring 50 ganger, begynte jeg å gråte, sier hun åpenhjertig.

MATER: Her mater åtte år gamle Robert Irwin en saltvannskrokodille for første gang. Han er sønn av TV-legenden Steve Irwin, kjent som krokodillejegeren. Steve døde under innspilling i 2006, nå vil sønnen ta familienavnet videre. Video: NTB Scanpix. Vis mer

Innholdsrik CV

Irwin var bare åtte år da faren hennes døde. Siden den gang har hun oppnådd en hel del og kan notere følgende på CV-en sin: Foredragsholder, skuespiller, programleder, naturverner, sanger, danser, forfatter og forkjemper for kvinners rettigheter.

- Noen dager føler jeg sorgen sterkere enn andre. Jeg berøres særlig av øyeblikk jeg skulle ønske at jeg kunne dele med ham, sier hun og tilføyer:

- Det kan være når broren min mottar en pris for et fotografi, eller når vi spiser middag på kvelden og har det hyggelig. Da tenker jeg: «Jeg skulle ønsker pappa var her». Men det er han ikke.

TV-SERIE: Akkurat som Kardashian-klanen har familien Irwin fått sin egen realityserie. Her er Bindi, Terri og Robert på rød løper. Foto: NTB Scanpix
TV-SERIE: Akkurat som Kardashian-klanen har familien Irwin fått sin egen realityserie. Her er Bindi, Terri og Robert på rød løper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bestevenn med mora

Bindi forteller at mora Terri inspirerer henne.

- Jeg skulle gjerne ha vært like sterk som henne. Hun har egenskapen til å være alles mor, samtidig som hun er en ekstraordinær leder. Vi er så nære og hun er min beste venn.

I oktober i fjor stilte lillebror Robert opp i «Skavlan». Der fortalte han at han husker mye av sin far, til tross for at han var bare to år da Steve døde.

- Jeg har noen tidlige minner om pappa. Jeg føler meg veldig velsignet, ettersom mye av mitt liv er fanget på film. Jeg har bokstavelig talt blitt filmet fra fødselen av.

- Når jeg kikker på disse gamle opptakene fra dokumentarer som jeg og min far var med i, vekker de minner i meg, sa han.

SNAKKER UT: I 2006 mistet tv-profilen Steve Irwin livet under innspillingen av en undervannsdokumentar. Irwin ble 44 år gammel og etterlot seg kona Terri samt barna Bindi og Robert. Sistnevnte var bare to år da hendelsen inntraff. Han snakker ut hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Fortsatt TV

Crocodile Hunter oppnådde svært høye seertall verden over i sin tid, og både kona og barna figurerte titt og ofte.

- Du kjenner sikkert følelsen av at når man ser, hører eller lukter noe, så kan det være med og vekke et minne i deg? Akkurat slik er det. Jeg ser på dokumentarene og tenker: «Dette husker jeg. Jeg kan huske at jeg var til stede akkurat der».

Fremdeles dukker 15-åringen opp i TV-ruta. Blant annet er han en del av en realityserie med resten av familien, «Crikey! It’s the Irwins». I tillegg har han ofte vært innom Jimmy Fallons talkshow.

Der har han vist fram eksotiske dyr som giftige edderkopper og nyfødte strutser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer