Bindi Irwin:

Bindi Irwin er forlovet

- Jeg sa ja.

BLIR MANN OG KONE: Bindi Irwin deler selv den glade nyheten om at hun har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Bindi Irwin deler selv den glade nyheten om at hun har forlovet seg. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Jeg sa «ja» og «for evig» på bursdagen min 24. juli til mitt livs store kjærlighet», skriver Bindi Irwin (21), datteren til den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin, på sin Instagram-profil onsdag.

Hun har vært sammen med kjæresten, nå forlovede, Chandler Powell (22) siden hun var 15 og han 16, og overfor sine 2,4 millioner følgere avslører hun nå den gledelige nyheten.

«Chandler, for snart seks år siden forelska jeg meg i deg, og hver dag siden har vært en virvelvind av eventyr og sann lykke. Jeg ser så fram til å tilbringe hele vår framtid som mann og kone», skriver hun videre.

Til innlegget har Irwin delt to forlovelsesbilder, og lykkønskningene renner inn fra følgerne. I skrivende stund har den glade nyheten fått over 250 000 likerklikk.

Også Powell har delt forlovelsesnyheten.

«Hun sa JA! For nesten seks år siden møttes vi på Australia Zoo. Jeg falt pladask med en gang for hennes snille og omtenksomme hjerte som stråler så mye lys. Å fri på hennes favorittsted i dyreparken, omringet av dyr, føltes som den perfekte måten å starte dette nye, fantastiske kapittelet i livene våre på. Bee, jeg elsker deg mer enn noe i denne verden, og det vil jeg alltid gjøre. Gratulerer med dagen», skriver han.

Bindi Irwin fyller 21 år den 24. juli, og i anledning bursdagen hennes stilte hun opp til intervju med Stella Magazine. Der erkjente hun nylig at hun fortsatt ikke kan forutse når sorgen etter farens bortgang sniker seg på henne.

Åpen om sorgen

For snart 13 år siden fikk verden overrakt beskjeden om at krokodillejegeren Steve Irwin (44) omkom etter å ha blitt stukket i hjertet av en piggrokke i forbindelse med innspillingen av en undervannsdokumentar.

Den legendariske TV-profilen etterlot seg kona Terri (55), dattera Bindi (21) og sønnen Robert (15).

Bindi var bare åtte år da faren hennes døde. Siden den gang har hun oppnådd en hel del og kan notere følgende på CV-en sin: Foredragsholder, skuespiller, programleder, naturverner, sanger, danser, forfatter og forkjemper for kvinners rettigheter.

- Noen dager føler jeg sorgen sterkere enn andre. Jeg berøres særlig av øyeblikk jeg skulle ønske at jeg kunne dele med ham, sa hun i intervjuet, og fortsatte:

- Det kan være når broren min mottar en pris for et fotografi, eller når vi spiser middag på kvelden og har det hyggelig. Da tenker jeg: «Jeg skulle ønske pappa var her». Men det er han ikke.