Bindi Irwin:

Bindi Irwin er forlovet

- Jeg sa ja.

BLIR MANN OG KONE: Bindi Irwin deler selv den glade nyheten om at hun har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Bindi Irwin deler selv den glade nyheten om at hun har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Jeg sa «ja» og «for evig» på bursdagen min 24. juli til mitt livs store kjærlighet», skriver Bindi Irwin (21), datteren til den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin, på sin Instagram-profil onsdag.

Hun har vært sammen med kjæresten, nå forlovede, Chandler Powell (22) siden hun var 15 og han 16, og overfor sine 2,4 millioner følgere avslører hun nå den gledelige nyheten.

«Chandler, for snart seks år siden forelska jeg meg i deg, og hver dag siden har vært en virvelvind av eventyr og sann lykke. Jeg ser så fram til å tilbringe hele vår framtid som mann og kone», skriver hun videre.

Til innlegget har Irwin delt to forlovelsesbilder, og lykkønskningene renner inn fra følgerne. I skrivende stund har den glade nyheten fått over 250 000 likerklikk.

Også Powell har delt forlovelsesnyheten.

«Hun sa JA! For nesten seks år siden møttes vi på Australia Zoo. Jeg falt pladask med en gang for hennes snille og omtenksomme hjerte som stråler så mye lys. Å fri på hennes favorittsted i dyreparken, omringet av dyr, føltes som den perfekte måten å starte dette nye, fantastiske kapittelet i livene våre på. Bee, jeg elsker deg mer enn noe i denne verden, og det vil jeg alltid gjøre. Gratulerer med dagen», skriver han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer