Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kendall Jenner:

Bisarre bilder vekker oppsikt

24-åringens nye bilder får blandet mottakelse.

MODELL: Kendall Jenner er en ettertraktet modell, men hennes nyeste bilder får hard medfart i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
MODELL: Kendall Jenner er en ettertraktet modell, men hennes nyeste bilder får hard medfart i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den berømte Kardashian/Jenner-klanen er ikke redde for å skape overskrifter. Den verdenskjente realityfamiliens snodige påfunn får stadig vekk spalteplass i de internasjonale tabloidmediene, enten det gjelder puppetriks, smertefull korsettbruk eller photoshoppede julebilder.

Et av familiens medlemmer, Kendall Jenner (24) har de seinere åra markert seg som modell, og gått på catwalken for en rekke kjente motehus som Versace, Chanel, Givenchy, Burberry og Victoria's Secret.

24-åringen dukker til stadighet også opp på magasinforsider verden over, i tillegg til at hun fronter kolleksjoner og stiller opp i photoshooter.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Jenners siste photoshoot for Garage Magazine er imidlertid av det noe snodige slaget. Realityprofilen fronter magasinets nyeste utgave, og har stilt opp på flere bilder i forbindelse med intervjuet.

Men folk flest har ikke bitt seg merke i realitystjernens uttalelser - men de noe oppsiktsvekkende og pussige bildene av 24-åringen.

Vekker oppsikt

Poenget bak bildene skal være at Jenner skal framstå som en voksfigur. Kendall Jenner har delt flere av bildene på sin egen Instagram-profil, og på et av bildene holder hun hendene foran brystene - samtidig som underkroppen hennes er fjernet.

Ifølge Garage Magazine står den italienske kunstneren Maurizio Cattelan bak bildene, som har samarbeidet med fotografen Campbell Addy, ifølge magasinet.

Et av bildene er også en gjenskapning av et av Cattelans mest kjente kunstverk kalt «Trophy Wife». På dette bildet er «Keeping Up With The Kardashians»-stjernas underliv fjernet, samtidig som hun holder sitt lange hår i den ene hånda.

På et annet bilde er imidlertid hele 24-åringens kropp fjernet, bortsett fra hodet - samtidig som håret henger ut i løse lufta. På flere andre bilder er stjerna avbildet med en haug duer - og på enda et bilde henger Jenner i ei sele fra taket.

Et bilde viser også modellen bakfra iført et rosa skjørt, og på dette bildet er 24-åringens hode rett og slett borte.

Den surrealistiske bildeserien har, kanskje ikke så overraskende, skapt store reaksjoner i sosiale medier, og i kommentarfeltet under bildene på stjernas Instagram-profil, er reaksjonene sprikende.

- Bilde 4 gjør meg redd, skriver en bruker, og sikter til bildet hvor bare Jenners hode og hår er synlig.

- Jeg forstår meg ikke på slike bisarre bilder, skriver en annen.

- Skremmende, er en annen brukers dom.

Andre sammenlikner også Jenner med et spøkelse, og beskriver bildene som skrekkelige.

Men tilbakemeldingene er ikke utelukkende negative. Andre omtaler den nye bildeserien som «genial» og «nydelig».

- Jeg elsker dette, er det en som skriver.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ikke første gang

Dette er riktignok ikke første gang Kendall Jenner vekker oppsikt på bilder. I september i fjor skapte nemlig 24-åringens nye frisyre overskrifter i den internasjonale kjendispressen.

Modellen har vært kjent for sitt naturlige, lange hår, og i motsetning til flere andre i den berømte Kardashian-slekta, har hun valgt å ikke skifte hårfarge særlig ofte.

BLOND: I fjor dukket Kendall Jenner opp som blondine på catwalken. Foto: NTB Scanpix
BLOND: I fjor dukket Kendall Jenner opp som blondine på catwalken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfor overrasket hun stort da hun dukket opp på catwalken - med en ny, blond, hårmanke. Britiske Elle omtalte stilskiftet som «overraskende». Ifølge magasinet var det stylisten Guido Palau som står bak stilforandringen.

I showet, som var for motegiganten Burberry, hadde hun blant annet selskap av søstrene Bella og Gigi Hadid. Kendall Jenner skal også ha hatt blondt hår da hun gikk et moteshow for Balmain i 2016.

I ettertid har realitystjerna imidlertid gått tilbake til sitt opprinnelige, mørke hår.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!