«Farmen kjendis» 2021:

Bitre uvenner: - Han vekket noe i meg

Espen Rustad Thoresen og John Arne Riise havnet i tottene på hverandre i 2005. Denne uka møtes de på «Farmen kjendis».

UVENNER FØR «FARMEN»: Espen Rustad Thoresen og John Arne Riise var uvenner før de reiste inn på tv-gården. Dette sier de nå. Foto: Alex Iversen / TV 2
UVENNER FØR «FARMEN»: Espen Rustad Thoresen og John Arne Riise var uvenner før de reiste inn på tv-gården. Dette sier de nå. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi skal tilbake til 2005. Året da den tidligere fotballstjerna John Arne Riise (40) havnet på forsiden av flere av landets største aviser etter å ha sendt en rekke tekstmeldinger til norske kvinner, der han ba dem ut på en romantisk middag.

Saken har i ettertid blitt omtalt som SMS-skandalen, hvor det kom fram at meldingene var nærmest likelydende til flere kjendiskvinner.

Det stoppet imidlertid ikke der.

Komiker og medieprofil Espen Rustad Thoresen (62) helte nemlig bensin på bålet da han var konferansier på en festival utenfor Bergen. En venn av Thoresen hadde motatt en av Riises SMS'er, og oppga derfor fotball-proffens telefonnummer fra scenen. Deretter oppfordret han de mange tusen publikummerne om å sende ham melding.

Riise og hans daværende manager Einar Baardsen så ikke humoren og truet med rettslige skritt. Saken kom aldri for retten.

- Vil ha oppmerksomhet

I årets sesong av «Farmen kjendis» møtes de to - Riise og Thoresen - og i tirsdagens utgave av Se og Hør kommer det fram at de to var bitre uvenner før deltakelsen på TV 2-programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer