Bjørg Eva Jensen i «Mesternes mester»:

Bjørg Eva (57) tok historisk «Mesternes»-rekord. Røk likevel ut

- Føler at jeg ikke fikk vist mitt sanne jeg.

- LEIT: Bjørg Eva Jensen (57) måtte forlate konkurransen, etter at hun tapte for Rolf Falk-Larssen i kveld. Selv hadde 57-åringen et håp om å få vist mer av hva hun kan. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
- LEIT: Bjørg Eva Jensen (57) måtte forlate konkurransen, etter at hun tapte for Rolf Falk-Larssen i kveld. Selv hadde 57-åringen et håp om å få vist mer av hva hun kan. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

PORTUGAL (Dagbladet): - Det var veldig kjedelig å ryke ut nå. I alle fall med tanke på hvordan siste øvelse endte, sier Bjørg Eva Jensen (57) til Dagbladet.

I kveld slo 57-åringen alle rekorder da hun sto i ufattelige 33 minutter og ett sekund i melkesyreøvelsen «90 grader». Dermed slettet hun tidligere langrennsløper Tor-Arne Hetlands rekord på 22 minutter og 13 sekunder fra 2012.

Til tross for at den tidligere skøyteløperen tok en overlegen seier i ovennevnte øvelse, skulle «Mesternes mester»-eventyret ende brått for Jensen.

- Var kvalm

Etter å ha gjennomført samtlige øvelser, var det tidligere skøyteløper Rolf Falk-Larssen (57) som sammenlagt havnet nederst på lista. Nest nederst fant man fotballspiller Steffen Iversen (41).

Falk-Larssen valgte imidlertid å ta med seg sin skøytekollega i årets første nattest - hvor det endte med tap for Jensens del. Hun ble dermed den første av årets deltakere til å forlate konkurransen.

- Det er veldig synd. Jeg følte at jeg endelig hadde kommet inn i flyten og funnet formen. Under flere av de tidligere øvelsene var jeg ikke i slaget, da var jeg kvalm og alt mulig. Men den siste dagen, med de tre siste øvelsene, da begynte kroppen å fungere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer